مربای انبه

مواد لازم مربای انبه:

  1. انبه رسیده 3 فنجان
  2. شکر2 فنجان
  3. آب
  4. جوهر لیمو یا آبلیموی تازه

انبه ها را پوست کنده و به قطعات کوچکی خرد کنید.

انبه ها را همراه با شکر در قابله ای قرار ردی حرارت ملایم به مدت 25 الی 40 دقیقه قرار دهید

بطوری که رنگ آن از زرد تیره تر و از نارنجی روشن تر شود.

با یک چنگال و یا قاشق انبه ها را له کرده تا کاملا یکدست شود.

جوهر لیمو را در آب داغ حل کرده و به مخلوط انبه و شکر اضافه کنید.

در این مرحله می نتوانید مخلوط حاصی را روی حرارت ملایم قرار داده تا یکی دو جوش بزند.

مربای انبه را پس از خنک شدن در یک ظرف شیشه ای درب دار نگهداری نمایید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *