نحوه خورد کردن پیاز

پیاز (نام علمی: Allium cepa) گیاهی از سرده سیر در زیرتیره پیازیان از تیره نرگسیان است.

پیاز از قدیمی‌ترین سبزیها و صیفی‌جات خوراکی در دنیا و ایران است که خاستگاه آن را در ایران و افغانستان ذکر کرده‌اند.این محصول سه هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر کشت می‌شده‌است و بر اساس برخی اسناد کارگرانی که در ساختن اهرام مصر فعالیت می‌کرده‌اند از پیاز به عنوان غذای اصلی استفاده می‌کردند. پیاز به خانواده آلیاسه (Alliaceae) متعلق است و گیاهی است دو ساله با رشد بوته‌ای ضعیف، برگهای استوانه‌ای شکل توخالی که در سال اول با توجه به طول روز مورد نیاز خود تشکیل سوخ یا پیاز (Bulb) داده و در سال دوم با کشت سوخها و پس از ظهور ساقه (های) گل دهنده و چترها تولید بذر می‌نماید. مهم‌ترین فاکتورهای محیطی مؤثر در تشکیل سوخ درجه حرارت و طول روز است و بر این اساس رقمهای پیاز به سه گروه شامل ارقام روز بلند، روز متوسط و روز کوتاه تقسیم‌بندی می‌شوند. اهمیت این موضوع در تعیین زمان مناسب کاشت است به طور مثال برای کاشت ارقام روز بلند مانند پیاز قرمز قرمز ایلخچی به طور معمول فروردین ماه اقدام به کاشت می‌شود.

مراحل خرد کردن پیاز

مراحل خرد کردن پیاز

اگر می خواهید پیاز خرد کنید، مراحل ساده زیر به شما کمک می کنند تا بدون دردسر و سریع این کار را انجام دهید.
تسلط بر این مهارت، پخت و پز را آسان تر و سریع تر خواهد کرد.

چه بخواهید پیاز را به صورت خلالی برش دهید یا این که آن را خرد و ریز کنید، اولین قدم این است که آن را از وسط نصف کنید. پیاز را از درازا یعنی از وسط ریشه آن برش دهید.

سپس پوست هر نصفه پیاز را بگیرید. قسمت ریشه را برش نزنید تا هنگام خرد کردن، قطعات پیاز از هم جدا نشوند.

قسمت مسطح پیاز، یعنی از جایی که پیاز را نصف کرده اید، روی تخته برش قرار دهید تا هنگام خرد کردن سُر نخورد. پیاز را با انگشتان یک دست نگه دارید. چاقو را درست روبروی انگشتان دست قرار داده و پیاز را برش بزنید. با هر برش کمی انگشتان را به سمت عقب ببرید و برش دیگری بزنید. می توانید نازکی و ضخامت پیازها را تعیین کرده و برش بزنید.

پیازهای خلالی آماده شده را برای سالاد و یا تزیین غذای خود استفاده کنید.

برای خرد کردن پیاز ، برش های عمودی به صورت مساوی روی پیاز ایجاد کنید. توجه کنید ریشه را نیرید تا پیازها از هم جدا نشوند.

پیاز را 90 درجه بچرخانید و برشهای دیگری عمود بر برش های قبلی بزنید. سعی کنید برش ها به طور مساوی باشند تا پیاز به قطعات مساوی خرد شود.

بعد از خرد کردن پیاز آن را سرخ کنید و برای انواع غذاها مانند سوپ استفاده کنید.

برای اینکه پیاز را به صورت ریز داشته باشید، تا جایی که می توانید باید آن را خرد کنید. برای این منظور چاقو را روی پیازهای خرد شده مرحله قبل قرار دهید. دست خود را روی قسمت نوک چاقو از بالای آن نگه داشته و چاقو را به صورت گهواره ای حرکت دهید.

این کار را ادامه دهید تا پیاز به صورت قطعات بسیار ریز و یکدست خرد شود.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *