طرز تهیه ژله فالوده

 

مرحله اول:

پودر ژله را به همراه آب جوش روی بخار کتری قرار دهید و خوب هم بزنید تا ذره ای از آن حل نشده باقی نماند. به جای بخار کتری میتوانید ژله را یک دقیقه در مایکرویو قرار دهید.

 

مرحله دوم:

اجازه دهید مخلوط آب و ژله کاملا خنک شود. در همین حین فالوده ها را از آب جدا کنید. اگر از رشته فالوده ی خشک استفاده می کنید، باید اول آن را با مقدار کمی آب و شکر روی حرارت بجوشانید.

 

مرحله سوم:

در این مرحله از تهیه ژله فالوده ای باید قالب ژله را آماده کنید. چند قاشق از مایع ژله را درون قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا نیم بند شود. این کار باعث می شود ژله زیباتری داشته باشید.

 

مرحله چهارم:

وقتی ژله نیم بند شد، قالب را از یخچال خارج کنید و سپس فالوده ها را به همراه مایع ژله در قالب بریزید.

 

مرحله پنجم:

به کمک یک قاشق رشته های فالوده را در مایع ژله مرتب کنید و آن ها را از دیواره های قالب فاصله دهید. حالا قالب ژله  را در یخچال بگذارید تا ژله فالوده ایی به مدت دو ساعت کاملا ببندد.

 

مرحله آخر:

وقتی ژله کاملا بسته شد، آن را از یخچال خارج کنید. به وسیله نوک یک کارد تیز، ژله را از دیواره های قالب جدا کنید. چند ثانیه قالب را در آب جوش قرار دهید تا ژله کاملا از قالب جدا شود. سپس ژله را در ظرف سرو برگردانید و با ترافل های رنگی، میوه تازه، خامه و … تزیین ژله  را انجام دهید. نوش جان.

 

 

 

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس

قالب وردپرس

عایق ایزوهم

طراحان وب متخصص

دانلود اسکریپت