بعد از گذشت تقریبا دو سال از ارائه ویندوز 10 همه کاربران که از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کردند مایل هستند برای یک بار هم که شده تجربه استفاده از نسخه 10 ویندوز را داشته باشند. برای استفاده از ویندوز 10 لازم است تا آن را روی سیستم کامپیوتری یا ماشین مجازی خود نصب کنید. بنابراین در این آموزش قصد دارم به نحوه نصب ویندوز 10 روی لپ تاپ یا کامپیوتر بپردازم که می‌توانید با نحوه نصب و استفاده از ویندوز 10 آشنا شوید.

نصب ویندوز به چند روش مختلف از جمله نصب ویندوز با فلش و نصب ویندوز روی ماشین مجازی انجام می‌گیرد که در این آموزش به نحوه نصب ویندوز از روی سی‌دی می‌پردازم. دقت کنید که این حالت با نصب از روی فلش یکسان است و تنها تفاوت آن در بوت ویندوز می‌باشد.

پیش نیازهای لازم برای نصب ویندوز 10

برای اینکه بتوانید از ویندوز 10 استفاده کنید نیاز به یک حداقل سخت افزار و پیش نیازهایی خواهید داشت که شامل موارد زیر هستند.

  • حداقل پردازنده 1 گیگاهرتز (GHz)
  • رم 1 گیگابایت(نسخه 32 بیت) و 2 گیگابایت(نسخه 64 بیت)
  • فضای آزاد هارد دیسک 16 گیگابایت(نسخه 32 بیت) و 20 گیگابایت(نسخه 64 بیت)
  • کارت گرافیک Microsoft DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 driver
  • فایل حاوی ویندوز و نصب آن از طریق سی‌دی یا حافظه فلش

 

آموزش تصویری نصب ویندوز 10

بعد از اینکه پیش نیازهای لازم برای نصب ویندوز را تهیه کردید، حال باید مراحل نصب ویندوز را طی کنید که در ادامه به معرفی تک تک این مراحل می‌پردازم.

مرحله اول: بوت سیستم

** ابتدا سیستم خود را ری استارت کنید و قبل از بالا آمدن سیستم و شنیدن صدای بیپ کلید DEL کیبورد را چند بار پشت سر هم بزنید تا وارد صفحه تنظیمات بایاس شوید . (در برخی از سیستم ها باید F2 یا F12 را چند بار فشار دهید)

 

طریقه بوت کردن ویندوز 10

 

** در صفحه ای که باز می شود وارد منوی Boot شوید و گزینه Boot Device Priority را انتخاب و اینتر کنید .

** برای بوت ویندوز از طریق CDROM ، قسمت 1st Boot Device را روی CDROM قرار دهید و برای بوت ویندوز بر روی فلش این قسمت را روی USB Flash بگذارید ، البته باید فلش شما از قبل به سیستم متصل شده باشد .

** دکمه F10 کیبوردتان را انتخاب کنید و بعد از آن Ok یا Yes را بزنید تا تنظیماتی که انجام داده اید ذخیره شود .
به این ترتیب سیستم شما برای نصب ویندوز 10 آماده است . البته این تنظیمات ممکن است در سیستم های مختلف کمی فرق داشته باشد .

 

مرحله دوم: شروع نصب ویندوز

بعد از بوت کردن ویندوز نوبت به نصب ویندوز 10 است برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید :
1- بعد از بوت ویندوز از طریق سی دی یا فلش کمی منتظر بمانید تا به مراحل نصب ویندوز وارد شوید .
2- در پنجره ای که باز می شود با سه گزینه مواجه می شوید آن ها را به حالت پیش فرض رها کرده و دکمه Next را انتخاب کنید .

 

نصب ویندوز 10

 

3- پنجره جدیدی باز می شود گزینه Install now را انتخاب کنید .

 

نصب ویندوز 10

 

4- در این مرحله از نصب ویندوز 10 ، در صورتی که سریال نامبر ویندوز را دارید آن را در کادر مربوطه وارد کرده و با انتخاب دکمه Next به ادامه مراحل نصب ویندوز 10 وارد شوید و در صورتی که سریال نامبر ندارید روی دکمه Skip و یا I don’t have a product key کلیک کنید تا به مراحل بعدی نصب ویندوز 10 راه یابید .
5- در پنجره جدیدی که باز می شود باید نوع ویندوز خود را انتخاب کنید زیرا در بعضی از سی دی های ویندوز 10 انواع مختلفی برای نصب وجود دارد بهترین گزینه نسخه Pro و یا Enterprice می باشد .
6- در مرحله بعدی نصب ویندوز 10 گزینه I accept the license terms را تیک بزنید و دکمه Next را انتخاب کنید .

 

طریقه نصب ویندوز 10

 

7- Custom:Install windows only (advanced) را انتخاب کنید .

 

نصب ویندوز

 

8- درایوی که مایل به نصب ویندوز 10 روی آن هستید را انتخاب کنید . بهترین انتخاب درایو C می باشد . البته در ابتدا باید درایوی که قصد نصب ویندوز 10 روی آن دارید را Format نمایید . بنابراین درایو مورد نظر را انتخاب و سپس گزینه Format را انتخاب کنید . بعد از کامل شدن این مرحله دکمه Next را انتخاب کنید .

 

نصب ویندوز 10

 

9- در این مرحله اطلاعات ویندوز 10 روی هارد دیسک شما کپی می شود . این مرحله ممکن است کمی طول بکشد .

 

نصب ویندوز

 

 

10- در این مرحله ممکن است سیستم شما چند بار ری استارت شود .
11- در پایان این مراحل سیستم شما ری استارت شده و لوگوی ویندوز 10 را خواهید دید و مجددا سیستم ری استارت خواهد شد . اینترنت خود را قطع کنید و در پنجره جدیدی که باز می شود Use Express Settings را انتخاب کنید .

 

چگونگی نصب ویندوز 10

 

12- در این مرحله در صورتی که اکانت مایکروسافت دارید آن را وارد کرده و دکمه Next را انتخاب کنید و در غیر این صورت یک اکانت تستی وارد کرده و گزینه Continue without a Microsoft account را انتخاب کنید .
13- دکمه Creat a local account را انتخاب کنید .
14- در این قسمت می توانید در قسمت username یک نام برای کامپیوتر خود انتخاب نمایید و در صورت تمایل برای سیستم خود رمز بگذارید . می توانید این قسمت را خالی گذاشته و دکمه Finish را انتخاب کنید .

مطالعه کنید: چگونه ویندوز 10 را اکتیو کنیم؟

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید بهترین برندهای آرایشی

فروشگاه اینترنتی بورچین

قالب وردپرس

قالب وردپرس