ساندویچ زبان یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین ساندویچ ها می باشد و امروزه در بسیاری از رستوران ها و فست فود فروشی ها سرو می شود. ساندویچ زبان  همانند ساندویچ مغز غذایی پرچرب و پرکالری می باشد و نباید در خوردن این ساندویچ زیاده روی کنید. شما می توانید با توجه به ذائقه خود از گوشت زبان گوساله یا گوسفندی استفاده کنید.

 

توجه : در صورتی که می خواهید برای 4 نفر و یا 6 نفر ساندویچ زبان درست کنید می توانید از دو برابر و یا سه برابر مواد لازم گفته شده استفاده کنید.

مواد لازم ساندویچ زبان 2 نفر
زبان پخته شده200 گرم
قارچ : 200 گرمپنیر پیتزا : 100 گرم
نان باگت لقمه ای2 عدد
خیارشور2 عدد
گوجه فرنگی2 عدد
سس مایونزبه میزان لازم
جعفری و پیازبه میزان لازم

 

مراحل تهیه ساندویچ زبان

1. ابتدا گوشت زبان را می پزیم برای این کار گوشت زبان را در یک زودپز به همراه یک لیوان آب ، دو سه عدد پیاز و چند حبه سیر قرار می دهیم و ادویه های لازم مانند فلفل ، زنجبیل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و زودپز را روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت بپزد. بعد از اینکه گوشت زبان پخت آن را به همراه مقداری روغن مایع یا کره ، فلفل قرمز و کمی نمک در یک تابه تفت می دهیم تا کمی سرخ شود و خوشمزه شود.

2. قارچ ها را هم به صورت حلقه ای خرد می کنیم و با کمی نمک و روغن مایع روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد و آب بیندازد. وقتی آب قارچ به طور کامل کشیده شد و پنیر پیتزا را اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شد.

3. در این مرحله از طرز تهیه ساندویچ زبان ، نون باگت لقمه ای را از وسط نصف می کنیم و کمی خمیرش را خالی می کنیم و یک رویه نان را با سس آغشته می کنیم و بعد مقداری زبان سرخ شده و قارچ و پنیر آب شده را روی سس میذاریم و سپس مخلفات دیگر نظیر خیارشور ، گوچه فرنگی ، جعفری ، پیاز و … را هم اضافه می کنیم. برای نان باگت دیگر همین رویه را انجام می دهیم.

4. توجه کنید شما باید سعی کنید همه مراحل آماده سازی مواد ساندویچ را باهم و پشت سرهم انجام بدهید تا زبان و قارچ و پنیر ساندویچ به صورت داغ سرو شود و ساندویچ زبان شما خوشمزه و لذیذتر شود. امیدواریم از خوردن این ساندویچ زبان خوشمزه لذت ببرید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *