مواد لازم مربای انار

  • آب انار : سه پیمانه و نیم
  • دانه انار : یک پیمانه
  • شکر : سه پیمانه
  • آب لیمو :به مقدار لازم

طرز تهیه مربای انار

در سینک ظرفشویی کاسه بزرگی بگذارید و انار را به دو نیم تقسیم کنید.قسمت بریده شده را به کف کاسه بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید و فشار دهید با انگشتان دیگر دانه های انار را به داخل آن میتوانید فشار دهید و آب آن را در بیاورید. با این کار آب انار تلخ نمیشود.

بعد در ظرفی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بجوشد.سپس دانه های انار و آب لیمو را به ظرف در حال جوش آب انار بریزید و 30 دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه مربا قوام لازم را بدست آورد.یک قطره از آن را در یک ظرف سرد بریزید و ظرف را کج کنید اگر به سختی سرازیر شد قوام مربای شما آمادست.

مربای آماده شده را در ظرف های استیل و در جای خنک و تاریک قرار دهید.

 

نکات تکمیلی در مورد مربای انار

مربای انار جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای انار را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

قالب وردپرس

قالب وردپرس

عایق ایزوهم

طراحان وب متخصص

دانلود اسکریپت