مواد لازم برای کیک کدو حلوایی مغزدار :

 * آرد 300 گرم (150گرم آرد سفید + 150 گرم آرد ذرت )
پودر شکر200 گرم
پودر دارچین یک قاشق سوپخوری
 بکینگ پودر2 قاشق مرباخوری
نمکیک قاشق مرباخوری سرخالی
گردوی خرد شده100 گرم
کره ی نرم225 گرم
تخم مرغ درشت4 عدد
پوره کدو حلوائی250 گرم
خامه صبحانه225 گرم
لیموترشآب یک نصف لیمو
وانیلنوک قاشق مرباخوری

 

* آرد : 300 گرم (150گرم آرد سفید + 150 گرم آرد ذرت ) اگر نبود 300 گرم آرد سفید بریزید

* پودر شکر : 200 گرم اگر می خوایید خیلی شیرین نباشد یک مقدار کمتر بریزید

 

مواد میانی کیک کدو حلوایی مغزدار:

 شکر قهوه ای100 گرم
 پودر 4 ادویه ( فلفل سیاه – میخک – زنجبیل – جوزهندی ) از هر کدام نوک قاشق مرباخوری
 پودر دارچینیک قاشق غذاخوری سرخالی
 کره نرم ۱ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک کدو حلوایی مغزدار :

اول قالب وسط سوراخ دار را با کره چرب کردم و آرد پاشیدم و خالی کردم. فر را روی 180 درجه سانتیگراد روشن کردم. قطعات کدو را روی توری و روی ظرف آب گذاشتم تا بخارپز شود. آرد را سه بار الک کردم و با نمک و بکینگ پودر و پودر دارچین و گردو مخلوط کردم. مواد میانی را هم با نوک انگشت مخلوط کردم تا مثل شن شود.

داخل یک ظرف دیگر کره نرم و شکر را خوب با همزن می زنیم تا کرمی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و بعد از خوب هم زدن با همزن تخم مرغ بعدی را می ریزیم.

 

پوره کدوحلوایی، خامه و آب لیمو ترش را هم اضافه کردم (اگر خامه تان شل نیس از قبل یکم با چنگال بزنید)

با همزن می زنیم تا یکدست شوند. بعد مخلوط آرد را کم کم می ریزیم و با لیسک یا قاشق هم می زنیم. حالا نصف این مایه را داخل قالب می ریزیم.

از مواد میانی روی مایه کیک می ریزیم طوری که وسط آن پر شود و کناره ها خالی بماند.

 

حالا بقیه مایه کیک را روی آن ریختم. خوبه که دقیقا مواد را نصف کرده باشید که آن مغز میانی خوب وسط بیفتد.

توی فر طبقه وسط به مدت 1 ساعت یا تا زمانی که تستر تمیز از داخل کیک در بیاد، قرار می دهیم.

یک عطر و بویی داخل خانه می پیچد که بیا و ببین بگذارید 20 تا 30 دقیقه داخل قالب بماند و بعد روی توری سیمی برگردانید.

 

این کیک بافت نرم و پوکی دارد و قسمت بسیار خوشمزه اش می دانید کجاست؟

همان مغز میانی اش، یعنی بی نظیره، طعم آن مثل باقلوا می ماند.

این کیک را اگر کدو حلوایی دارید از دست ندهید که اصلا از دست دادنی نیست.

البته شخصا دوست داشتم عطر و طعم کدو داخل آن بیشتر باشد.

اما خب ادویه هاش غالب است و عطر دارچین و طعم گردو با آن مواد میانی بی نظیرش کرده است.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *