چای سیب ترش

چای سیب (دمنوش سیب)

دمنوش سیب برای افرادی که استرس روزانه دارند بسیار آرام بخش می باشد.با نوشیدن روزانه از این دمنوش می توانید خستگی های روزانه را از خود دور نمایید.درهنگام سرماخوردگی می توانید از این دمنوش روزانه دو نوبت استفاده نمایید.مواد داخل آن مناسب برای رفع درد گلو و نیز تب می شود.دمنوش سیب می تواند به بهبود کارکرد سیستم گوارش کمک نماید.این دمنوش می تواند سیستم عصبی بدن را تقویت نماید.میتوانید چای سیب را به همراه دارچین با زنجبیل دم کنید که لاغر کننده هم هستند یا سیب و زعفران که نشاط آور است

خواص دیگر دمنوش سیب :

  • درمان اسهال
  • درمان نفخ معده
  • درمان بیماری های عصبی
  • تقویت نیروی بدن

عوارض دمنوش سیب:

  • استفاده زیاد از دمنوش سیب ممکن است باعث یبوست می شود.

مواد لازم

  • 2 کیلو سیب درختی

مراحل

  1. برای چای سیب میتونید از سیب قرمز یا زرد و یا مخلوطشون استفاده کنید.
    میتونید از سیب های آبگیری که به صورت کیسه ای فروخته میشن استفاده کنید
    یا سیب هایی که تو یخچالتون مونده و ممکنه خراب بشه. لازم نیست سیبتون خوش ظاهر و مجلسی باشه
  2. پوست سیب را نمی گیریم چون کلی خواص داره.
    سیب ها را حتما چند ساعت در آب معمولی سرد همون آب شیر خیس کنید
    تا اگه سمومی توش هست بیرون بیاد. بعد سیب ها را با نمک بشورید که اگه پارافین به پوستش زدن پاک بشه.
  3. سیب ها را قاچ کنید و هسته هاش رو جدا کنید،
    البته میتونید با هسته هم بذارید چون هسته اش هم کلی خواص داره.
    اگه لک دارن لکه هاش رو بگیرید و بریزید تو خرد کن یا رنده کنید.
  4. تو سینی پهنش کنید و بذارید رو بخاری. هر دفعه همش بزنید که همه جاش حرارت یکنواخت برسه
  5. تو فر هم میتونید بذارید. حرارت حدود 200 درجه و در فر را کامل نبندید و مرتب بهش سر بزنید
    و همش بزنید که نسوزه اگه دیدید داره میسوزه حرارت را کم کنید
  6. چند ساعت طول میکشه تا سیب ها کاملا خشک بشن.
    وقتی خشک شدن از سینی جداشون کنید و بریزید تو تابه و بدون روغن با حرارت کم تفتش بدید
    تا رنگشون تیره بشه. هر دفعه از روی حرارت بردارید و مرتب هم بزنید تا یک کم از حرارت بیافته
    اگه بازم نیاز داشت دوباره بذارید رو حرارت که نسوزه
  7. فقط وقتی سیب ها خشک شدن ممکنه تهشون به سینی چسبیده باشه،
    برای جدا کردنشون یک کم با اسپری بهش آب بپاشید یا دستتون رو خیس کنید و روشون بکشید.
    یک کم زمان بدید بعد راحت جدا میشن. یک کم بذارید تو دمای اتاق بمونن تا نسبتا خشک بشن.
    بعد با بقیه سیب ها تو تابه تفت بدید اینا هم کاملا خشک میشن
  8. بعد از تفت دیگه چای سیبمون آماده است. یه مقدار بریزید تو قوری روش آب جوش بریزید و بذارید سر کتری تا دم بکشه.
    میتونید دارچین، زنجبیل، زعفران، بهار نارنج و… هم بهش اضافه کنید
  9. نوش جانتون
1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *