خال کف سر

خال‌ها زمانی روی کف سر به وجود می‌آیند که خوشه‌ای از ملانوسیت‌ها یا سلول‌های رنگدانه‌دار پوست، در نواحی کوچک و متمرکز رشد کنند. آن‌ها معمولاً به‌صورت برآمدگی‌ها و یا لکه‌های رنگی با شکل و اندازه‌های متفاوت بر روی پوست شما ظاهر می‌شوند. اغلب خال‌هایی که روی کف سر ظاهر می‌شوند معمولی هستند و خطری برای افراد ندارند.

خال کف سر

چه چیزی باعث ایجاد خال مویی در کف سر می‌شود؟

اگر ریشه خال بر روی فولیکول مو قرار گرفته باشد؛ ممکن است رشد مو از طریق سطح خال اتفاق بیفتد. اگر یک خال ازطریق سلول‌های طبیعی پوست ایجاد شود، ماهیت آن سالم است و هیچ مشکلی در سلامتی فرد ایجاد نمی‌کند. در این صورت رشد مو به طور طبیعی ادامه می‌یابد؛ پیاز مو منجر به رشد مو شده و مو سطح خال را شکافته و بیرون می‌آید.
در برخی از موارد موهای روییده شده از خال، ممکن است تیره‌تر و یا ضخیم‌تر از سایر موهای اطراف آن به نظر برسند. این پدیده به علت رنگدانه‌های اضافی موجود در سطح سلول‌های پوست است که مو را نیز تیره می‌کند.
بر اساس شواهد و نتایجی که توسط پزشکان و محققین حوزه پوست و مو به‌دست‌آمده، سرطانی بودن خال‌های مویی در کف سر رایج نیست. با این حال، این به معنی سرطانی نشدن این خال‌ها با گشت زمان نیست. ممکن است پس از مدتی سلول‌های سطح خال مودار تغییری در ظاهر خود ایجاد کنند و غیرطبیعی شوند، این اتفاق منجر به توقف رشد مو و یا ریزش مو در آن نواحی می‌شود.

آیا باید نگران خال‌های روی کف سر خود باشیم؟

خال و یا ملانوم ممکن است در تمام نقاط بدن شما از جمله پوست سر ظاهر شود. شما باید مانند سایر خال‌های روی بدن، خال‌های کف سر را نیز تحت‌نظر داشته باشید. در صورت داشتن سابقه ابتلا به سرطان پوست و یا هرگونه ایجاد تغییرات غیر‌طبیعی در ظاهر این خال‌ها، بهتر است هرچه سریع‌تر به یک متخصص پوست مراجعه کنید. پزشک متخصص ضمن بررسی و معاینات ظاهری این خال‌ها و انجام آزمایش‌های مربوطه، می‌تواند سرطانی بودن یا نبودن این خال‌ها را تشخیص دهد.

وجود یک خال در کف سر که چند تار مو از آن روییده است

دیدن رشد یک یا چند تار مو از یک خال پدیده غیرمعمولی نیست. بر طبق دستاوردهای علوم پزشکی پیشینیان، هرگونه خال مودار در کف سر نشانه‌ای از وجود غدد سرطانی در بدن بود. اما امروزه با پیشرفت دانش و علوم پزشکی، دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که وجود خال مودار در کف سر لزوماً به معنای سرطانی و بدخیم بودن آن نیست.

برداشتن خال کف سر

برای از بین بردن خال روی کف سر ابتدا با مراجعه به مطب پزشک و انجام تست‌های مبنی بر تشخیص معمولی و خوش‌خیم بودن این خال‌ها، می‌توانید برای برداشت آن‌ها اقدام کنید. پزشک متخصص ابتدا در صورت وجود مو روی خال، بااحتیاط آن‌ها را با تیغ تراش می‌دهد؛ سپس با تزریق بی‌حسی خال را لیزر یا برش می‌دهد. در صورت برش ممکن است پزشک محل زخم را با چند بخیه ببندد.
با اینکه برداشتن خال به‌طورکلی عمل آسانی است، اما ممکن است جای چند اسکار یا زخم بر روی پوست شما باقی بماند. می‌توانید با توجه به محل زخم به مزایا و معایب برداشتن آن فکر کنید.

برداشتن خال کف سر

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 2٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید بهترین برندهای آرایشی

فروشگاه اینترنتی بورچین

قالب وردپرس

قالب وردپرس