پنیر لیقوان از انواع پنیر‌های خوشمزه است و در طرز تهیه پنیر لیقوان از شیر گوسفند استفاده می‌شود و این نوع پنیر دارای طعمی شور است و بر روی سطح پنیر لیقوان سوراخ‌هایی نیز وجود دارد.

انواع لبنیات نظیر پنیر صبحانه و ماست موسیر و ماست و … را بهتر است در منزل با رعایت کردن نکات بهداشتی تهیه کنید. یکی از انواع لبنیات محلی پنیر لیقوان است که طرز تهیه این پنیر را با ۳ روش متفاوت در ادامه این مطلب به شما آموزش می‌دهیم .

اموزش تهیه پنیر لیقوان

 

پنیر لیقوان را می‌توانید با سه روش مختلف و با لبنیات متفاوتی نظیر مایه پنیر و ماست تهیه کنید همچنین می‌توانید برای طرز تهیه پنیر لیقوان از سرکه نیز استفاده کنید.

روش اول تهیه پنیر :

مواد لازم:

  • ماست: ۴ قاشق غذا خوری
  • شیر: ۱ کیلوگرم

در مرحله اول طرز تهیه پنیر لیقوان
ابتدا شیر را به خوبی بجوشانید سپس حرارت گاز را کم کنید و به شیر ۴ قاشق غذاخوری ماست اضافه کنید و سپس مخلوط شیر و ماست را به مدت ۷ دقیقه هم بزنید تا از بریدن شیر جلوگیری شود.

در مرحله بعدی روش تهیه پنیر لیقوان پارچه نازکی در داخل آبکشی قرار دهید و سپس مخلوط ماست و شیر را در درون پارچه بریزید سپس اطراف پارچه را بر روی هم بیاورید و جسمی سنگین را بر روی پارچه به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید تا آب پنیر به خوبی از آن خارج شود.

بعد از مدت زمان ذکر شده می‌توانید پنیر آماده شده را از درون پارچه بیرون آورید و آن را قطعه قطعه کنید و در درون آب نمک آن را قرار دهید.

روش دوم

مواد لازم:

  • سرکه: ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱ کیلوگرم

دومین دستور تهیه پنیر لیقوان
ابتدا شیر را در درون قابلمه‌ای بریزید سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد بعد از این که شیر جوشید شعله گاز را خاموش کنید و سپس ۳ قاشق سرکه را به شیر اضافه کنید و مخلوط شیر و سرکه را هم بزنید تا شیر نبرد.

سپس مخلوط شیر و سرکه را در درون پارچه نازکی که در داخل آبکش قرار داده اید بریزید و پارچه را بر روی پنیر برگردانید.

جسم سنگینی را بر روی پاچره قرار دهید تا آب اضافی پنیر از آن خارج شود می‌توانید بعد از مدت زمان ذکر شده پنیر را از درون پارچه بیرون آورید و بعد از قطعه قطعه پنیر آن را در درون آب نمک قرار دهید.

روش سوم تهیه پنیر:

مواد لازم:

  • مایه پنیر: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • شیر: ۱ کیلوگرم

سومین روش تهیه پنیر لیقوان
ابتدا شیر را در درون قابلمه‌ای مناسب بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا شیر به دمای جوش برسد. شیر جوشیده شده را از روی حرارت گاز بردارید تا مقداری خنک شود سپس مایه پنیر را در درون شیر بریزید و اجازه دهید تا شیر به پنیر تبدیل شود (بریا اضافه کردن مایه پنیر توجه داشته باشید که دمای شیر باید کمی بیشتر از دمای بدن باشد). برای تهیه پنیر با این روش به مدت زمان کمتری نیازمند هستید و پنیر لیقوان با این دستور طرز تهیه به مدت ۱۵ دقیقه بعد از اضافه کردن مایه پنیر به شیر آماده می‌شود و سپس شما باید پنیر آماده شده را در درون آب نمک نگهداری کنید.

پنیر لیقوان در این بخش از آشپزی شما را با ۳ روش طرز تهیه پنیر لیقوان آشنا ساختیم که می‌توانید در صورت تمایل پنیر لیقوان را با یکی از این روش‌ها در منزل تهیه کنید. بهتر است سایر لبنیات مصرفی را خودتان در منزل تهیه کنید تا از سالم و تازه بودن آن‌ها مطمئن باشید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

2 comments

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید بهترین برندهای آرایشی

فروشگاه اینترنتی بورچین

قالب وردپرس

قالب وردپرس