کفش‌های سفید یکی از اقلام اصلی هر کمد لباسی هستند. این کفش‌های چند منظوره تقریبا با هر نوع لباسی ترکیب می‌شوند و ‏انتخابی ایده‌آل برای استفاده روزمره به‌شمار می‌روند. اما تنها چند روز استفاده در آب و هوای نامناسب، یا عدم تمیز کردن کفش ‏سفید به طور روزانه، می‌تواند به سرعت کفش‌های روشن شما را کثیف و فرسوده کند. متاسفانه تمیز کردن کفش سفید، به راحتی ‏پرت کردن لباس‌های دیگر در ماشین لباس‌شویی و خشک‌کن نیست، زیرا چنین کاری می‌تواند به کفش‌های کتانی شما آسیب ‏برساند.

جوش شیرین چیست ؟

جوش شیرین یا بی‌کربنات سدیم به نوعی هم‌خانواده نمک ها به شمار می‌اید که رنگی سفید داشته و عمدتا بی‌مزه و بی‌بو می‌باشد. از جوش شیرین به دلیل خواص بسیار زیادی که دارد، در بسیاری از کار ها از جمله پخت و پز، تخمیر‌کننده، جاذب رطوبت و بوگیری استفاده می‌شود. جوش‌شیرین یکی از موادی است که بسیاری از کارهای خانه را ساده‌تر می‌کند. جوش‌شیرین آچارفرانسه تمیزکاری است و استفاده از آن یکی از ترفندهای خودکفایی در شست‌وشوی کفش‌های سفید در خانه به حساب می‌آید.

 نحوه تمیز کردن کفش با جوش شیرین :

تمیز کردن کفش سفید با جوش شیرین نیازمند موارد زیر است:

  • 1 قاشق غذاخوری آب داغ یا ولرم ( ۱۵ میلی لیتر )
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه ( ۱۵ میلی لیتر )
  • ۱ قاشق غذاخوری جوش شیرین ( ۱۴ گرم )
  • مسواک نو یا کهنه تمیز
  • بورس
  • کاسه

    مرحله اول : در اولین قدم نیاز است تا جوش شیرین، سرکه و آب را در داخل خمیر مخلوط کنید. پس از ریختن مواد داخل کاسه آن را با مسواک هم‌بزنید تا یک خمیر غلیظ تشکیل شود.در واکنش میان سرکه و جوش شیرین حباب هایی تشکیل می‌شود که آب موجود نیز سبب حلال شدن مواد با یکدیگر خواهد شد. سعی‌کنید که هر یک از مواد را به اندازه گفته شده تهیه کنید، استفاده بیشتر از یکی از آن ها ممکن است حالت خمیری را به وجود نیاورد.

  • مرحله دوم : با استفاده از یک مسواک تمیز مقداری از خمیر بدست آمده را برداشته و بر روی کفش بمالید. نحوه تمیز کردن کفش سفید با جوش شیرین اینگونه است که باید تمامی سطح کفش را خمیر جوش شیرین و سرکه بمالید. توجه داشته باشید که قبل از اینکار بند‌ها را باز کرده و آن‌ها را به صورت جداگانه تمیز کنید.نکته بعدی این است که خمیر را بایستی به رویه و حتی زیره کفش بمالید. پس از اتمام کار مسواک را بشویید تا خمیر بر روی مسواک خشک نشود .
  • مرحله سوم : پس از اتمام مرحله دوم نیاز است تا کفش ها را در همان حالت که خمیر بر روی آن مالیده شده است، به مدت ۳ الی ۴ ساعت در معرض هوای آزاد و نور خورشید قرار دهید تا بدین ترتیب خمیر روی کفش سفت و خشک شود. میزان خشک شدگی بایستی به گونه ای باشد که با ناخن بتوانید آن را خراش دهید و با کشیدن دستمال پاک نشود.

 

 

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید بهترین برندهای آرایشی

فروشگاه اینترنتی بورچین

قالب وردپرس

قالب وردپرس