مطمئنا این سوال بسیاری از کاربران است که چگونه سایت بسازیم و آنرا مدیریت کرده و توسعه دهیم. در ابتدا هر شخصی که بدون اطلاعات لازم به دنبال راه اندازی سایت است کوه عظیمی از مسائل و سوالات را در پیش روی خود می بیند. در واقعیت نیز چنین شرایطی وجود دارد و مسائل جزئی به حدی زیاد است که می بایست ترتیب و نحوه انجام آنها بصورت کامل رعایت شود.

چگونه می توانیم سایت بسازیم

برای اینکه بدانیم که چطور و چگونه سایت بسازیم در ابتدا نیاز است مفاهیم یکسری موضوعات به همراه تعریف و کاربرد آنها برای ما مشخص شود. سایت متشکل از دامنه، هاست و محتوا می باشد. دامنه، آدرس اینترنتی یک سایت است. هاست، فضایی است که محتوای سایت در آن قرار داده می شود. محتوا نیز اطلاعاتی است که در هاست قرار می گیرد و ساختار و ظاهر یک وبسایت را تشکیل می دهد.

آموزش ساختن وب سایت

برای ساختن وب سایت و اینکه چگونه سایت بسازیم می بایست یکسری اقدامات انجام شود. در زیر مواردی مطرح می شود که می تواند زمینه ساز بسیار خوبی برای آموزش ساختن سایت باشد. لطفا به ترتیب موارد ذکر شده توجه داشته باشید.

  1. ثبت دامنه ( آدرس سایت با پسوند مورد نظر مانند … , ir , com , net , org )
  2. خرید هاست ( تهیه فضای مورد نیاز سایت )
  3. معرفی دامنه و هاست به یکدیگر با عامل ارتباطی DNS
  4. انتخاب سیستم مدیریت محتوا ( در این آموزش با سیستم مدیریت محتوای وردپرس کار خواهد شد )
  5. نصب وردپرس بر روی هاست
  6. اقدامات امنیتی برای جلوگیری از هک شدن سایت
  7. اقدامات فنی برای افزایش سرعت و کارایی سایت
  8. طراحی سایت با قالب اختصاصی
  9. طراحی سایت با قالب آماده
  10. تهیه طرح توسعه ، تولید محتوا و تشریح خدمات یا موضوع فعالیت سایت

ثبت دامنه برای سایت

در ادامه مطلب چگونه سایت بسازیم باید بگوییم دامنه، آدرس اینترنتی سایت است. دامنه ها با پسوندهای متعددی قابل ثبت هستند که قوانین آنها با هم متفاوت است. دامنه ها به دو گروه ملی و بین المللی تقسیم می شوند. دامنه ملی مانند ir , us , de , fr , it و … که مختص هر کشور هستند. برای مثال ir پسوند ملی ایران است. دامنه های بین المللی مانند com , net , org , info , biz و … که بصورت عمومی در سراسر دنیا قابل استفاده است. ضمنا توجه داشته باشید برای ثبت دامنه می بایست اطمینان لازم از آزاد بودن آن را کسب کنید. به اینکار در اصطلاح هویز گفته می شود که آزاد بودن یا نبودن آنرا برای ما مشخص می کند. معمولا در هنگام ثبت دامنه عمل هویز بصورت آنی انجام و پس از پیدا کردن دامنه مورد نظر برای ثبت کار ادامه می یابد. در زیر به برخی شرایط ثبت دامنه اشاره شده است.

  • برای ثبت دامنه ir نیاز به داشتن شناسه ایرنیک است.
    • ثبت نام و ساخته شناسه ایرنیک
  • برای ثبت دامنه های ملی ممکن است مدارک شناسایی و تعهد درخواست شود.
  • برای ثبت دامنه بین المللی می بایست مشخصات بصورت لاتین درج شود.

خرید هاست برای سایت

هاست یا میزبان به عنوان بستر و زیرساخت مورد نیاز برای بارگذاری محتوا در آن، نقش مهمی در سایت دارد. بسته به زبان و سیستم مدیریت محتوا ممکن است هاست لینوکس  یا هاست ویندوز برای سایت مناسب باشد. معمولا هاست لینوکس با قابلیت های منحصربفردی که دارد از هاست ویندوز محبوب تر است. لطفا توجه داشته باشید که استفاده از هاست لینوکس با سیستم عامل مورد استفاده شما برای سیستم شخصی خود ارتباطی ندارد و تنها سیستم عامل سرور میزبان است که بر روی لینوکس قرار دارد.

معرفی دامنه و هاست به یکدیگر

بعد از خرید هاست، یکسری اطلاعات به شما داده می شود که حاوی اطلاعات DNS است. با ست کردن مقادیر DNS هاست بر روی دامنه ، این دو با هم تنظیم شده و زمانی که آدرس دامنه در مرورگر وارد شود محتوا از هاست فراخوانی می شود. در واقع کلید اتصال هاست و دامنه به یکدیگر Domain Name System یا DNS است.

انتخاب سیستم مدیریت محتوا برای سایت

با توجه به اینکه سیستم مدیریت محتوای وردپرس ، کارایی و قابلیت بسیار بالایی بخصوص در بحث سٔو دارد آنرا انتخاب کرده ایم. همچنین سیستم های مدیریت محتوای دیگری مانند جوملا ، دروپال و صدها مورد دیگر وجود دارند که در صورت تمایل، می توانید از آنها استفاده کنید. اما پیشنهاد ما به شما وردپرس است!

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید بهترین برندهای آرایشی

فروشگاه اینترنتی بورچین

قالب وردپرس

قالب وردپرس