آموزش تمرین نحوه اجرای اسکات

حرکت اسکات ( اسکوات ) یکی از بهترین ، کار آمد ترین و محبوب ترین حرکات در بدنسازی می باشد که هم بدنسازان و هم ورزشکاران دیگر رشته ها از اهمیت آن آگاه هستند. اما چرا بعضی از این حرکت واهمه دارند و بعضی شکایت از آسیب های آن می کنند ؟ برای انجام اسکات به طور صحیح بدن ما چه ویژگی هایی باید داشته باشد ؟ چطور نحوه اجرای اسکاترا تصحیح کنیم ؟ برای پاسخ به این سوالات و بسیاری از سوالات دیگر در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

چگونه صحیح اسکات بزنیم

اسکات ( اسکوات ) به عنوان یک حرکت مادر شهرت دارد به این علت که در این حرکت تقریبا تمامی عضلات بدن به نحوی فعال و درگیر هستند . همچنین اسکات بهبود هایی در وضعیت قلب و عروق و همچنین بهبود وضعیت تنفس ایجاد میکند . اما تمرکز اصلی این حرکت در قسمت پایین تنه و عضلات چهار سر ران ، عضله سرینی بزرگ و عضله سرینی میانی می باشد .

کلی ترین نکات آن است که وضعیت طبیعی کمر حفظ شود و از جلوآمدن بیش از حد زانو جلوگیری شود . در این حرکت نباید اجازه دهید کمرتان قوس پیدا کند ، همچنین تا جایی بنشینید که ران ها با سطح زمین زاویه موازی بسازند و از نشستن کامل اجتناب کنید .

اما یکی از نکات مهم در اجرای اسکات داشتن انعطاف کافی است . بسیاری افراد که به اصطلاح بدنهای خشکی دارند در اجرای این حرکت احساس درد در کمر و پاها می کنند . یکی از مفاصل مهم که باید انعطاف کافی برای اسکات زدن داشته باشد مفصل مچ پا می باشد . اگر مچ پای منعطفی نداشته باشید هنگام نشستن مجبور به خم کردن بیشتر کمر به سمت جلو می شوید که این به معنی فشار بیشتر بر روی عضلات راست کننده ستون فقرات می باشد که احساس درد و گرفتگی بعد از تمرین را به همراه خواهد داشت .

یکی دیگر از نقاط دردناک هنگام اسکات زدن عضلات بین پاها یا عضلات نزدیک کننده ران ها می باشد . این عضلات در هنگام نشستن در اسکات کشش زیادی را تحمل می کنند و به همین علت عدم انعطاف پذیری کافی آنها می تواند باعث پارگی و آسیب جدی به این عضلات شود .

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *