آموزش نحوه درست کردن همبرگر خانگی

همبرگر ساندویچی است که از گوشت چرخ‌کرده در میان یک نان گردِ تهیه می‌شود. اگر گوشت گاو کباب‌شده یا سرخ‌کرده را با نان گرد و مخصوص همبرگر، کاهو، سس، پیاز و مخلفات دیگر همراه کنید، خودتان هم می‌توانید حتی در خانه همبرگر بسازید که از غذاهای بیرونی یا همان فست‌فودها سالمتر و مطمئن‌تر است.

چگونه همبرگر خانگی بسازیم

مواد لازم برای تهیه همبرگر خانگی:

  • گوشت چرخ کرده کم چرب گاوی: 400 گرم
  • سویا: یک فنجان سر پر
  • پیاز رنده شده بدون آب: یک عدد بزرگ
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد سوخاری: دو قاشق غذا خوری
  • فلفل دلمه رنده شده: یک عدد
  • نمک و ادویه: بر اساس ذائقه

چگونه همبرگر خانگی بسازیم

طرز تهیه همبرگر خانگی :

ابتدا از دو ساعت قبل سویا را در شیر خیس می کنیم. سپس آن را در آبکش ریخته و با فشار دادن، شیر آن را خارج می‌کنیم. مخلوط گوشت، پیاز، آرد سوخاری، تخم مرغ، سویا، نمک و ادویه و فلفل دلمه را در ظرفی ریخته و خوب به هم میزنیم تا مواد کاملا به هم بچسبد. یک قالب (مثل پشت بشقاب چینی) به قطر 15 سانتی متر انتخاب میکنیم. یک کیسه فریزر را از دو طرف بسته‌اش میبریم و بر روی قالب قرار میدهیم. مقداری گوشت بر روی کیسه فریزر میریزیم وبه اندازه قالب پهن میکنیم. طرف دیگر کیسه فریزر را بر روی آن قرار میدهیم و همبرگر را داخل فریزر میگذاریم تا کاملا منجمد شود. این کار را برای تمامی همبرگرها تکرار میکنیم.

چند نکته در تهیه همبرگر خانگی :

  •  توجه شود که انجماد برای گوشت گاوی لازم است.
  •  تهیه و انتخاب قالب مناسب به همبرگر ما شکل واقعیتر میدهد.
  •  یک دست بودن همبرگر در هنگام پختن از وارفتگی آن جلوگیری میکند.
  • این همبر گر را می توان هم آبپز کرد و هم سرخ یا کباب نمود که بسیار لذیذ خواهد شد.

نکته آخر: بر اساس سلیقه خود می توانید ادویه و سبزیجات مختلف نیز استفاده کنید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *