آموزش حرکات جالب و چرخاندن اسپینر

چگونه با اسپینر تردستی کنیم

 

این روزها احتمالا در خیابان، مترو یا حتی محل کارتان، اسباب‌بازی جدیدی در دست مردم مشاهده کرده‌اید که همیشه با سرعت زیادی در حال چرخیدن است. این وسیله فیجت  (Fidget Spinner) یا به‌طور خلاصه، اسپینر نام دارد. اسپینر از یک بلبرینگ کوچک تشکیل شده است و می‌توانید آن را بین انگشتان دستتان بچرخانید. این دستگاه‌ها به‌قدری همه‌گیر شده‌اند که حتی می‌توانید ویدئوهایی در یوتیوب با موضوع انجام حرکات نمایشی با آن‌ها پیدا کنید.

تولیدکنندگان اسپینر از عباراتی مثل «رفع استرس»، «افزایش تمرکز» و «درمان اختلال کم‌توجهی-بیش‌فعالی» (ADHD) برای بازاریابی این محصولات استفاده می‌کنند. اگر سری به وب‌سایت آمازون بزنید، می‌بینید که حتی برخی از تولیدکنندگان پا را فراتر گذاشته‌اند و اسپینر را ابزاری برای شکوفایی خلاقیت می‌نامند؛ اما آیا این اسباب‌بازی ساده، واقعا مفید است؟

محققان برای بررسی ادعای سازندگان این وسیله ، دست به انجام تحقیقات جامعی زدند. دکتر روث میلانیک از مرکز پزشکی کودکان کوهن در نیویورک، اعلام کرد که تاکنون هیچ تحقیق ثبت‌شده‌ای در مورد رابطه‌ی بین اسپینر و تمرکز کودکان صورت نپذیرفته است. میلانیک می‌گوید ادعای تولیدکنندگان اسپینر در مورد مزایای آن‌، ادعایی بی‌اساس محسوب می‌شود.صرف نظر از اینکه اسپینر برای تمرکز کودکان مفید است یا خیر، به وجود آمدن آن‌ باعث شد تحقیقات زیادی در مورد افزایش تمرکز کودکان صورت پذیرد. محققان معتقدند که کودکان امروزی، تمرکز کمتری در مقایسه با نسل‌های پیشین دارند؛ ولی در عوض می‌توانند چند کار را به‌طور هم‌زمان انجام دهند. همین موضوع سبب شده است که دانشمندان به دنبال راه‌هایی برای افزایش تمرکز کودکان باشند.

چگونه با اسپینر تردستی کنیم

همه‌گیر شدن اسپینر

فیجت از بهار امسال وارد بازار شد و مشخص نیست چه کسی اولین بار این اسباب‌بازی را تولید کرد. اگر سری به پایگاه داده‌ی موتور جستجوی گوگل بزنید، متوجه خواهید شد که تا سال ۲۰۱۶، هیچ جستجویی برای لغت «Fidget Spinner» وجود ندارد؛ اما امروزه استفاده از اسپینر به‌قدری زیاد شده است که حتی در شبکه‌های اجتماعی هم معلم‌ها در مورد استفاده‌ی بی‌رویه دانش‌آموزان خود از اسپینرها، ابراز نگرانی می‌کنند؛ به‌طوری‌که امروزه، هشتگ‌های FidgetSpinner# و TeacherProbs# جزو موارد پرکاربرد در توییتر محسوب می‌شوند.

مدیران مدارس معتقدند که باعث حواس‌پرتی دانش‌آموزان و معلم‌ها می‌شود. آن‌ها می‌گویند کسانی که از بیماری‌های عصبی رنج می‌برند، باید از ابزارهای دیگری برای افزایش تمرکز خود استفاده کنند. در نقطه‌ی مقابل، والدین فرزندان مبتلا به این نوع بیماری‌ها می‌گویند اسپینر شرایط روحی فرزندانشان را بهبود بخشیده است. اکثر مدارس در ایالات متحده‌ی آمریکا و حتی برخی شهرهای اروپا مثل منچستر، به همراه داشتن اسپینر را ممنوع کرده‌اند. معلم‌ها اعتقاد دارند که دانش‌آموزان به‌عنوان یک وسیله‌ی سرگرمی استفاده می‌کنند و اهمیتی به فواید آن نمی‌دهند؛ این ادعای معلم‌ها حقیقت دارد. اکثر نوجوانان بر این باورند که اسپینر، اسباب‌بازی جذابی محسوب می‌شود و صرف نظر از اینکه از بیماری عصبی خاصی رنج می‌برند یا خیر، آن را خریداری می‌کنند.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خرید بهترین برندهای آرایشی

فروشگاه اینترنتی بورچین

قالب وردپرس

قالب وردپرس