5 اصل اصلاح تغذیه حکیم دکتر روازاده
- اصلاح نمک: عدم استفاده از نمک های صنعتی و کارخانه ای و مصرف نمک دریای مورد تایید.
7 ضرر نمک ید دار:
- باعث افزایش فشار خون می شود
- ایجاد سرطان معده
- احتمال ابتلا به چاقی
- باعث اختلالات کلیوی می شود
- ایجاد نفخ
- پوکی استخوان
- بدتر شدن وضعیت تنگی نفس
امام علی(ع) می فرماید: غذا را با خوردن کمی نمک شروع کنید اگر مردم خواص نمک را میدانستند آن را بر دارو و پادزهر ترجیح می دادند.(نمک طبیعی دریا)
نمک دریا به عنوان یک مصلح یعنی اصلاح کننده عمل میکند، رسول خدا(ص) خیار را با نمک میخورد، چون خیار طبعی سرد دارد و نمک طبعی گرم دارد بنابرنمک سردی خیار را کم میکند و باعث اصلاح آن می شود.
موقع خرید نمک دریا توجه داشته باشید که تاریخ انقضا نداشته باشد چون نمک دریا هرگز فاسد نمیشود.(هرچه بگندد نمکش میزنند.)
- اصلاح روغن: عدم مصرف روغن های سرد مانند روغن نباتی، روغن مایع، روغن ذرت، روغن کنجد و به جای این ها مصرف روغن ارده کنجد یا زیتون جهت سرخ کردن و روغن زرد حیوانی(گاوی)و روغن شحم گاوی و روغن دنبه جهت پخت و پز.
یک صبحانه کامل از نظر امام صادق پیاز سرخ کرده در روغن زیتون که روی آن تخم مرغ نیمرو کرده باشید است.
امام صادق می فرمایند: هرکس یک لقمه شحم بخورد به همان اندازه بیماری از بدنش خارج می شود. این روغن دارو و درمان عمومی بیماریها و نوعی پیشگیری است.
- اصلاح آب: عدم مصرف آب لوله کشی کلردار و مصرف آب چشمه یا آب چاه یا آب قنات. بهتر است اگر اب چشمه یا قنات در دسترس ندارد آب لوله کشی را جوشانده در ظرف مسی درب دار بریزید خنک شود و مصرف نمایید این کار تا حد زیادی کلر موجود در آب را از بین میبرد و همچنین ظرف مسی مواد معدنی مفید را وارد آب می کند.
- اصلاح ظروف: عدم استفاده از ظروف تفلون، آلومینیوم، استیل، چدن کره ای و استفاده از ظروف چدن اصل روسی، مسی، برنجی، سنگی.
- عدم مصرف مواد کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده که سودازا می باشند.
منبع:
www.ravazadeh.com
طب معصومین،تبریزیان،مترجم سعید فریور
افزودن دیدگاه