شوربا، یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین انواع آش هاست که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و می توان در زمان کوتاهی آن را تهیه کرد. شوربا یک آش مناسب برای سرماخوردگی نیز محسوب می شود. در فصل پاییز و زمستان می توانید به این آش خوشمزه شلغم نیز اضافه کنید تا مقوی تر شود.
سرمای زمستان هم زمینه انواع سرماخوردگی ها و ویروس ها را فراهم کرده، بهترین راه پیشگیری و مراقبت از خودمان است. علاوه بر رعایت نکات بهداشتی، غذاهایی که می خوریم هم اهمیت زیادی دارند. انواع سوپ و آش ها که منبعی از انواع ویتامین هاست بهترین وعدههای غذایی برای بالا بردن سیستم ایمنی بدن ما هستند.
شوربا، یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین انواع آش هاست که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و می توان در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کرد. آش شوربا هم یکی از این غذاهاست که به دلیل موادغذایی زیاد و مقوی که در آن هست، برای جلوگیری از انواع سرماخوردگیها بسیار مفید است. به همین دلیل آش شوربا به آش سرماخوردگی معروف است و بسيار مناسب می باشد.
مواد لازم برای آش شوربا :
گوشت چرخ كرده | 300 گرم |
پياز متوسط | 2 عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به ميزان لازم |
برنج نيم دانه و ماش و لپه | از هر کدام 1/3 پيمانه |
سبزی سوپ خرد شده | 350 گرم |
شلغم درشت | 1 عدد |
طرز تهیه آش شوربا :
گوشت را به همراه نمك، فلفل و زردچوبه در كاسه ای بريزيد. يكی از پيازها را در گوشت رنده كنيد و ورز دهيد و از مخلوط به دست آمده قلقلی های كوچک درست كنيد و كنار بگذاريد. برنج، ماش و لپه را خوب بشوييد و با مقداري آب روی حرارت قرار دهيد تا جوش بيايد.
پیاز دیگر را ريز خرد كرده و اضافه كنيد. گوشت ها را در آش در حال جوش بيندازيد. نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه كنيد. شلغم را با رنده ريز رنده كنيد و به همراه سبزی آش به آش اضافه كنيد. اكنون صبر كنيد تا آش جا بيافتد.
نكته :
* می توانيد به جای لپه از عدس استفاده كنيد.
افزودن دیدگاه