آب خیار

آموزش تهیه آب خیار

آب خیار یک نوشیدنی خیلی سالم و چند منظوره است.

خیار محتوای بالایی از آب دارد و حاوی مقادیر قابل‌توجه پتاسیم , سیلیس , ویتامین a , ویتامین ث , فولات و کلروفیل می باشد.

بسیاری از افراد عصاره خیار را به جیره خود اضافه می‌کنند تا کیفیت پوست ,

ناخن‌ها و مو را بهبود بخشند و اگر به طور منظم مصرف شود، می‌تواند به درمان فشار خون بالا و سنگ کلیه کمک کند.

عصاره خیار می‌تواند مستقیما و یا چیزی جز خیار ,

تهیه شود به عنوان مثال شما می‌توانید آن را با شیرین‌ کننده‌ها و دیگر آب‌ میوه برای طعم بیشتر مخلوط کنید.

مواد لازم برای تهیه آب خیار

3 خیار متوسط

ابتدا پوست خیار ها را بهد از شستشو می کنیم.

سر و ته خیار را بریده و دور می اندازیم (معمولا تلخ مزه است)خیارها را مانند تصویر خرد می کنیم.

خیارها را توسط غذا ساز یا مخلوط کن له میکنیم.مخلوط کردن و هم زدن را تا زمانیکه کاملا خیارها ریز و له و آبکی شوند ادامه میدهیم.

برای گرفتن اب خیار یک صافی استفاده می کنیم.

یک تور با سوراخ های ریز تر از صافی را بر روی صافی قرار می دهیم.

محتوی خیار مخلوط شده را بر روی تور و صافی بریزید.

با فشردن تور آب خیار گرفته می شود. این کار را تا اتمام خیار مخلوط شده انجام دهید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *