آب هویج

تهیه ی آب هویج با استفاده از مخلوط کن

هویج ها را تمیز کنید،

یک کیلوگرم هویج (حدودا 8 عدد) را زیر آب سرد بشویید.

اگر میتوانید آن را با قلموی سبزیجات پاک کنید از یک چاقوی تیز برای برش دادن قسمت انتهای هویج استفاده کنید.

اگر شما از آفت­های روی پوست هویج نگران هستید میتوانید آن را جدا کنید این کار از ارزش ویتامینه­ی آن نمی­کاهد.

همچنین میتوانید هویج هایی را که بصورت ارگانیک رشد می­کنند خریداری کنید آنها فاقد از هرگونه آفت و میکروب هستند.

هویج ها را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید

حتی اگرشما یک مخلوط کن با کیفیت بالا داشته باشید نباید ریسک کنید،

زیرا اگر هویج ها به تکه های مناسب تقسیم نشوند ممکن است پره های مخلوط کن بشکند.

هویج های خردشده و تمیز را درمخلوط کن قرار دهید وتا زمانیکه آنها کاملا خرد شوند به مخلوط کردن ادامه دهید.

اگر هویج ها مرطوب نیستند به آنها کمی آب اضافه کنید.آب را اضافه کنید.

اگر می­خواهید غلیظ بودن آب هویج را از بین ببرید کمی آب به آن اضافه کنید همچنین برای طعم بهتر شما به دو فنجان آب جوشیده نیاز دارید.

پوره هویج و آب گرم را داخل یک ظرف شیشه ­ای بریزید و مخلوط کنید همچنین می­توانید آب را مستقیما به داخل مخلوط کن اضافه کنید.

آبمیوه را به داخل یک لیوان بریزید اضافه کردن آب گرم باعث خوشمزه ترشدن آب هویج می­شود

هرچقدر بیشتر آب هویج و آب گرم باهم مخلوط شوند طعم بهتری را خواهد داشت.

زمان مناسب برای ترکیب آب هویج و آب گرم 15 دقیقه می­باشد.

بسته به مزاج خودتان می­توانید آب یا طعم­های دیگری به آن اضافه کنید.

بلافاصله سرو کنید.

بهتراست پس از اتمام کار آن را نوش جان کنید در این صورت مواد مغذی بیشتری جذب بدنتان می­شود.

درصورت ذخیره کردن آن را بیشتر از 24 ساعت در یخجال نگه ندارید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *