مربای انبه

ارزش غذایی انبه

انبه تازه و رسیده ارزش غذایی بالایی برای سلامتی دارد. انبه کالری مورد نیاز روزانه را تأمین می‌کند.

همچنین میزان فیبر بالا موجود در آن باعث افزایش متابولیسم بدن و کمک به لاغری می‌شود.

انبه حاوی ویتامین A، C، E، K و B6 است. همچنین حاوی بخش قابل توجهی پتاسیم، مس، آهن، کلسیم و فولات است.

فواید انبه برای سلامتی

انبه فعالیت سلول‌های مغزی را بهبود می‌بخشد. انبه برای داشتن خوابی آرام بسیار مفید است.

این میوه سیستم ایمنی بدن را بسیار تقویت می‌کند. با مصرف انبه استخوان‌ها محکم می‌شوند.

انبه مانع از بروز سرطان و بیماری‌های قلبی می‌شود. فواید انبه باعث درمان مشکلات پوستی می‌شود.

انبه برای درمان کم‌خونی مفید است. همچنین باعث کنترل قند خون و درمان مشکلات تنفسی هم می‌شود.

مربای انبه مصرف بالایی دارد و طیف وسیعی از سلیقه‌ها را پوشش می‌دهد.

برای آموزش تهیه مربا انبه با ما همراه باشید.

مربا انبه به راحتی تهیه می‌شود و می‌توانیم مدت زمان طولانی آن را در یخچال نگهداری کنیم.

مواد لازم برای تهیه مربای انبه:

  1. انبه رسیده 3 فنجان
  2. شکر2 فنجان
  3. آب
  4. جوهر لیمو یا آبلیموی تازه

انبه ها را پوست کنده و به قطعات کوچکی خرد کنید.

انبه ها را همراه با شکر در قابله ای قرار ردی حرارت ملایم به مدت 25 الی 40 دقیقه قرار دهید

بطوری که رنگ آن از زرد تیره تر و از نارنجی روشن تر شود.

با یک چنگال و یا قاشق انبه ها را له کرده تا کاملا یکدست شود.

جوهر لیمو را در آب داغ حل کرده و به مخلوط انبه و شکر اضافه کنید.

در این مرحله می نتوانید مخلوط حاصی را روی حرارت ملایم قرار داده تا یکی دو جوش بزند.

مربای انبه را پس از خنک شدن در یک ظرف شیشه ای درب دار نگهداری نمایید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *