کیوی میوه ای شیرین و آبدار است که می توان از آن برای تزئین خوراکی ها استفاده کرد.
اگر میهمانی هستید و می خواهید به چیزی مثل بشقاب میوه کمی زیبایی اضافه کنید،
می توانید کیوی های خود را به شکل گل برش دهید تا زیبایی بشقاب میوه خود را دو چندان کنید.
با این وجود کیوی خود را برای تزئین انتخاب کنید، خیالتان راحت باشد و سعی کنید از آن به روش های مختلف استفاده کنید.
ساخت گلهای کیوی برای تزئین بشقاب ها
1 – انتهای کیوی را با استفاده از یک چاقوی کوچک آشپزخانه دندانه دار برش دهید.
کیوی انتخاب کرده ی خود را روی تخته برش قرار دهید و با دست غیر غالب خود آن را ثابت نگه دارید.
چاقوی دندانه دار کوچک و تیز را در دست غالب خود بگیرید و با احتیاط هر دو انتهای کیوی را برش دهید.
- سعی کنید انتها را بدون برداشتن مقدار زیادی از گوشت کیوی قطع کنید.
ایده این است که فقط هسته های بالای میوه و پایه میوه را بردارید، بنابراین انتهای صاف و بدون پوست باقی می ماند. - می توانید از این روش برای ایجاد تزیینات گل کیوی برای چیزهایی مانند بشقاب میوه یا سینی های دسر استفاده کنید.
2 – یک برش مورب به طول 2 سانتی متر (0.79 اینچ) از کنار کیوی تا مرکز ایجاد کنید.
نوک چاقو خود را با دقت در زاویه 45 درجه در مرکز یک طرف کیوی فرو کنید.
چاقو را تا انتهای میوه فشار داده و آن را به عقب و جلو تکان دهید تا طول برش حدود 2 سانتی متر (0.79 اینچ) طول داشته باشد.
- طول برش مورب اندازه گلبرگهای گل کیوی شما را مشخص می کند.
اگر می خواهید گلبرگ ها بلندتر یا کوتاهتر شوند ، می توانید با تنظیم طول برش خود این کار را انجام دهید.
3 – به ایجاد برشهای مورب در اطراف کل کیوی ادامه دهید.
تیغه چاقو را در کنار کیوی فرو کنید ، تا مرکز ، با زاویه تقریبا 45 درجه نسبت به برش اول.
آن را به عقب و جلو ببرید تا به همان طول برش های قبلی برش داده شود،
سپس مراحل را تا دور کیوی تکرار کنید تا یک الگوی زیگ زاگ مداوم از بریدگی هایی که در مرکز آن قرار دارد، داشته باشد.
- تمام تلاش خود را بکنید تا تمام برش ها در یک زاویه با یکدیگر و از طول یکسان انجام شوند،
بنابراین در نهایت با گلبرگهایی به اندازه یکنواخت روی گل کیوی خود قرار می گیرید.
4 – وقتی برش دور کیوی را تمام کردید ، دو نیمه کیوی را از هم جدا کنید.
چاقو خود را پایین بگذارید و 1 انتهای کیوی را در دست بگیرید.
- اگر نتوانید کیوی را از هم جدا کنید ، ممکن است در بعضی نقاط به اندازه کافی عمیق برش نزده باشید.
به تمام بریدگی های خود برگردید و مطمئن شوید که چاقو را تا مرکز میوه فرو برده و دوباره سعی کنید آن را جدا کنید.
5 – بین هر قسمت از پوست و گوشت ، بخشی را برش دهید.
از بالای 1 گلبرگ مثلثی شکل شروع کنید و با دقت تیغه چاقو خود را بین پوست و گوشت به پایین بلغزانید،
وقتی تقریبا به پایین رسیدید دست نگه دارید.
این کار را برای هر گلبرگ تکرار کنید.
- هنگام انجام این برشهای ظریف، بسیار مراقب باشید که انگشتانتان جلوی تیغه چاقو نباشند.
6 – پوست تکه ها را به سمت پایین بکشید تا گلبرگ های گل کیوی خود را ایجاد کنید.
هر یک از فلپ های پوست کیوی را از میوه در وسط پایین خم کنید.
با زاویه ای که آنها را خم می کنید بازی کنید تا جایی که به نظرتان بهترین حالت را می یابد.
- میوه کیوی شما اکنون شبیه گل نیلوفر آبی خواهد شد!
می توانید از آن برای تزیین هرچیزی که دوست دارید استفاده کنید
و یا حتی به تنهایی چندین دسته را مانند دسته ای از نیلوفرهای شکوفا سرو کنید.
افزودن دیدگاه