نخود بندری یک غذای بسیار خوشمزه هستش که برای سرما خوردگی هم عالیه.
نخود بندری یک غذای جنوبی هستش که ما در اینجا به شما طرز پخت انرا آموزش میدیم.
نخود به دلیل دارا بودن ویتامینB9به ساخت گلبول های قرمز و سفید کمک میکند.
و در جلوگیری از کم خونی و حفظ سلامت پوست نقش دارد.
ویتامین B9 علاوه بر اینکه در تقسیم سلولی و رشدخوب جنین نقش دارد.
بلکه باعث کاهش خطر ناهنجاری های سیستم عصبی مرکزی جنینی میشود.
نخود با این ترکیب مفیدی که دارد امکان ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش میدهد.
و از ابتلا به برخی از سرطان ها مانند سرطان خون پیشگیری کرده و با تحریک اسیدهای گوارشی باعث بهبود اشتها میشود.
نخود نه فقط یک غذا، بلکه یک دارو به حساب می آید و چنان که در طب سنتی بر مصرف آن توصیه شده،
درباره هیچ یک از حبوبات دیگر تاکید نشده است.
نخود طبعی گرم و خشک دارد و نخودآب بهترین غذا در روزهای سرد سال است که به تعدیل مزاج بدن کمک می کند.
طرز پخت نخود بندری
برای پختن نخود بندری کافیه دو لیوان نخود رو دو روز قبل خیس کنید و در طول این زمان مرتب آبش رو عوض کنید.
زودپز رو روی گاز بزارید نخود هارو آبکش کنید و مجدد بشورید.
آب بریزید داخلش به اندازه دو بند انگشت اب روش باشه.
نمک و فلفل قرمز و نصف ق چ زرد چوبه و دو ق غ سرکه بهش اضافه کنید. درب زودپز رو ببندبد به مدت یک ساعت تا کاملا بپزه.
بعد در زودپز رو باز کنید اگر کاملا نرم و پخته شده که هیچ اگه یکم سفت باشه بازم بزارید نیم ساعت دیگه بپزه.
نکته:نخود نبایدله شه اما باید حسابی نرم و پخته شه.
بعد از پختن کافیه یک ق غ سر پر جوپرک بهش اضافه کنید و بازم بزارید یه نیم ساعت دیگه البته اینجا نباید در زودپز رو ببندید
درش نیمه بسته باشه تا نخود لعاب بندازه و جو بپزه.
نخود داغ رو با یکم سرکه و پودر آویشن میل کنید.
نکته:از نخود بزرگ استفاده کنید.
افزودن دیدگاه