مواد لازم چای ماسالا:
- چای کیسه ای 4 عدد
- چوب دارچین 2 تکه
- آب 2 پیمانه (480 میلی لیتر)
- شیر 2 پیمانه (480 میلی لیتر)
- رازیانه 1 قاشق چای خوری
- نعناع ½ پیمانه
- هل 1 قاشق چای خوری
- میخک ½ قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق چای خوری
- پودر جوز هندی ½ قاشق چای خوری
- شکر به میزان لازم
طرز تهیه چای ماسالا:
شیر و آب را جداگانه روی حرارت قرار دهید تا بجوشند سپس نعناع ، چای و تمام ادویه ها بجز دارچین را در قوری بریزید و وقتی شیر و آب به جوش آمدند آنها را هم در قوری بریزید و قوری را روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا چای به مدت 10 دقیقه دم بکشد.
قبل از برداشتن قوری از روی کتری شکر را هم به آن اضافه کنید و چای را صاف کنید و درمرحله آخر چوب دارچین را هم در چای قرار دهید و بعد سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد چای ماسالا:
چای ماسالا جزو نوشیدنی – نوشیدنی گرم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
چای ماسالا را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
افزودن دیدگاه