طرز تهیه ی چای نعناع

چای نعناع برای ناراحتی معده بسیار خوب است. هم می توان به سادگی درست کرد(نعنا و آب داغ) یا آن طور که می پسندید تفننی و پیچیده درست کنید.

چای نعناع می تواند برای آرامش و یک نوع نوشیدنی گرم در زمستان، سرو شود، یا در تابستان به عنوان یک نوشیدنی سرد برای رفع خستگی و تقویت میل شود.

زمان آماده سازی (داغ): ۵ دقیقه
زمان پخت : ۵-۱۰ دقیقه
مجموع مدت زمان: ۱۰-۱۵ دقیقه

مواد تشکیل دهنده چای نعناع:

  • ۱۰-۵ برگ تازه نعناع
  • ۲ فنجان آب (۴۷۳ ml)
  • شکر یا شیرین کننده سلیقه ای (اختیاری)
  • لیمو (اختیاری)

مواد تشکیل دهنده آیس تی:

  • ۱۰ شاخه کوچک نعناع تازه
  • ۸-۱۰ فنجان آب (۱.۹-۲.۴L)
  • ۲/۱ فنجان شکر، سلیقه ای (۱۱۳-۲۲۷ گرم)
  • آب یک عدد لیمو
  • خیار خورد شده (اختیاری)

چای نعناع مراکش:

  • ۱ قاشق غذا خوری سست برگ چای سبز (۱۵ گرم)
  • ۵ فنجان آب (L1.2)
  • ۳-۴ قاشق غذا خوری شکر، به طعم (۳۹-۵۲ گرم)
  • ۱۰-۵ شاخه کوچک نعناع تازه

ساختن چای نعناع داغ:

۱- آب را بجوشانید.

می توان این کار را با قرار دادن کتری، بالای شعله آتش، در قابلمه ای روی گاز، در مایکروویو،

یا هر راه دیگری که به نوعی آب را بجوشاند، انجام داد.

برای صرفه جویی در مصرف آب، نیرو، زمان و پول، تنها به اندازه ای که می خواهید چای بنوشید آب را بجوشانید.

۲- برگ های نعناع را بشویید و خورد کنید.

آن را بشویید تا از هر لکه رسوب شده، ویروس، یا خاکی که ممکن است بر روی برگها باشد پاک گردد.

سپس برگ ها را خوردکنید تا به خارج شدن ماده معطر آن کمک شود و به چای خود چاشنی قوی زده باشید.

انواع مختلفی از برگ نعناع از جمله شکلاتی، نعنای تند و نعناع فلفلی وجود دارد که می توانید استفاده کنید.

۳- برگ ها را آماده کنید.

برگ نعناع می تواند به داخل گوی چای برود، قوری برای برگ چای طراحی شده است و برای این مخلوط مناسب است

یا داخل فیلتر قهوه، در فلاکس، در چای ساز، یا مستقیم در داخل ماگ قرار گیرد.

۴- آب جوشیده را بر روی برگها بریزید.

بعضی از چای ها باید در دماهای مختلفی ساخته شود آن قدر که برگ ها را نسوزانید، اما نعناع مقاوم است

و شما می توانید به طور کامل آب جوش را مستقیم بر روی تمام برگ ها بریزید.

۵- چای را دم کنید.

چای نعناع باید به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دم بکشد، ولی اگر چای قویتری بخواهید، اشکالی ندارد که بیشتر زمان بگذارید.

زمانی که چای به آن قوتی که می خواهید رسید (با مزه کردن یا بوییدن)، تفاله ها را بر دارید.

همچنین می توانید تفاله ها را بر ندارید و بگذارید چایتان قوت بیشتری پیدا کند.

اگر از کتری ویژه یا گوی چای استفاده نمی کنید، چنانچه خواستید تفاله ها را جدا کنید، از صافی استفاده کنید.

اگر از فلاکس (چای ساز و مانند اینها) استفاده می کنید،

زمانی که چای به قوت مورد نظر رسید پیستون (دریچه) را به پایین فشار دهید.

۶- موادی را اضافه کنید.

زمانی که چای دم کشید، چنانچه مایل بودید می توانید به آن عسل یا شیرین کننده ای بیافزایید،

یا قبل از نوشیدن یک لیمو در آن بریزید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *