چای وانیل چیست؟
چای وانیل نوعی چای گیاهی است که از دانههای وانیل یا عصارهی آن همراه با چای سیاه، سفید یا برخی انواع دیگر درست میشود.
چای وانیل را میتوان سرد یا گرم مصرف کرد و اغلب در سراسر جهان برای کاهش استرس استفاده میشود.
فواید چای وانیل
خواص متعددی برای این چای وجود دارد، از جمله توانایی افزایش سوختوساز و بهبود سلامت دستگاه گوارش،
زیرا دارای مادهی فعال وانیلین است. بعلاوه آنتیاکسیدانها در هردو چای و دانههای وانیل وجود دارند.
این چای بهطور طبیعی سطح هورمون استرس را کاهش داده و وضعیت روحی شما را بهتر میکند.
بعلاوه سیستم عصبی را آرام کرده و به خواب خوب کمک میکند.
چگونه چای وانیل تهیه کنیم
- نصف پیمانه آب و نصف پیمانه شکر را در ماهیتابه روی گاز حرارت دهید.
- دانهی وانیل را از وسط نصف کرده و تخمهای آن را خارج کنید. آن را به آب و شکر بیفزایید.
- پوستهی دانه را نیز اضافه کرده و بگذارید ترکیب برای 5 تا 10 دقیقه حرارت ببیند تا شکر کامل حل شود.
- در یک ماهیتابهی جدا چهار پیمانه آب را بگذارید بجوشد.
- 3 تا 4 چای کیسهای را در آب حل کرده و اجازه دهید برای 3 تا 4 دقیقه در آن بماند.
- دانهی وانیل را از ترکیب شکر بیرون آورده و به چای اضافه کنید.
- چای کیسهایها را خارج کرده و قبل از سرو ترکیب را هم بزنید.
- حالا میتوانید بنشینید و از فنجان چای وانیل خود لذت ببرید.
افزودن دیدگاه