سس زغال اخته خانگی واقعی چیزی افسانه ای است.
تهیه آن فوق العاده آسان است و به طرز حیرت انگیزی خوشمزه است!
مواد لازم:
سس زغال اخته پایه
- 12 اونس (340 گرم) زغال اخته تازه (یک کیسه)
- 1 الی 1/2 فنجان (375 میلی لیتر) شکر دانه ریز
- 1 فنجان (250 میلی لیتر) آب
سُس زغال اخته پایه
1 – زغال اخته را بشویید و تمیز کنید.
یک کیسه زغال اخته را در آبکش خالی کنید و کاملاً بشویید ، برگها ، ساقه ها و غیره را بردارید.
2 – آب و شکر را بگذارید تا بجوشد.
به طور مداوم هم بزنید ، در اطراف لبه ها کار کنید تا مطمئن شوید تمام شکر حل شده است.
3 – از روی حرارت برداشته و زغال اخته را اضافه کنید.
هم بزنید ، و دوباره به جوش آورید. اگر مواد اختیاری اضافه می کنید ، زمان آن فرا رسیده است.
4 – حرارت را کم کنید.
با باز شدن زغال اخته به آرامی سس را بپزید. این کار حدود 5 تا 12 دقیقه طول خواهد کشید.
5 – بگذارید خنک شود.
اگر یک سس کاملا خنک می خواهید ، در یخچال حدود 2 ساعت و نیم طول می کشد.
6 – سرو کنید.
سس زغال اخته معمولاً در ظرفی کوچک، نازک و زیبا طراحی می شود.
یک قاشق کوچک برای سرویس دهی به سُس خود اضافه کنید.
افزودن دیدگاه