مواد لازم:
- آرد 2 پیمانه
- شکر 1.5 پیمانه
- روغن مایع 1 پیمانه
- شیر 1.5 پیمانه
- تخم مرغ 3 عدد
- پکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ارد،وانیل و پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک می کنیم.
شکر شیر روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده
و با همزن هم میزنیم تا کاملا با هم مخلوط بشن.
از این مایع 1 لیوان برداشته و کنار میزاریم.
تخم مرغ هارا اضافه کرده و با همزن هم میزنیم تا مخلوط بشن.
مخلوط ارد وانیل پکینگ پودر را اضافه کرده
و مخلوط می کنیم (همون 2 لیوان ارد رو بریزین نه بیشتر نه کمتر).
ظرف مورد نظرمون رو چرب کرده روش ارد می پاشیم و موادمونو توش میریزیم.
البته خیلی بهتره که از کاغذ روغنی استفاده کنید چون یکم سخت از قالب جدا میشه.
فر را از قبل با درجه 170درجه گرم میکنیم.و کیک را به مدت 30 تا 35 دقیقه داخل آن قرار میدهیم.
درجه فرها با هم متفاته حتما با یه خلال دندون چک کنید که از مغز پخت شدن کیک مطمئن بشید.
همونطور که میدونید در 20 دقیقه اول نباید در فر را باز کنین.
بعد از پخت از قالبش خارج میکنیم
و همونطور که کیک گرم است 1 لیوان سس که از مواد کاکائویی برداشتعه بودیم
روی کیک می ریزیم می گذاریم کیک توی همون ظرف خنک شه
و بعد بر ش می زنیم و سرو مکنیم.
اگر می خواهید حسابی سس به خورد کیک بره
می تونید اول کیک رو برش بزنید و بعد سس رو روش بریزید.
افزودن دیدگاه