آموزش روش تهیه شکلات داغ

مواد تهیه شکلات داغ :

  • شکلات تخته ای ۱۷۰ گرم
  • شیر (ترجیحا کم چرب) ۴ لیوان (۱ لیتر)
  • مارشملو، خامه و کمی نمک دلخواه
  • طعم دهنده دلخواه از قبیل وانیل، سبزی های معطر مثل نعناع
  • و ادویه جات (دارچین و جوز)، و … دلخواه
  • پودر کاکائو ۱/۲ پیمانه
  • شکر ۱/۲ پیمانه
  • شیر (ترجیحا کم چرب) ۴ لیوان (۱ لیتر)
  • آب ۱/۴ پیمانه (۶۰ میلی لیتر)
  • طعم دهنده دلخواه، مارشملو و کمی نمک مانند روش اول

چگونه شکلات داغ درست کنیم

مراحل تهیه شکلات داغ :

شکلاتی با کیفیت تهیه کنید. کسانی که شکلات سفید دوست دارند نیز می توانند شکلات سفید تهیه کنند. شکلات های طعم دار نیز نوشیدنی تان را خوش طعم خواهند کرد؛ اگر شکلاتی با طعم دلخواه خود می شناسید، آن را بخرید تا دیگر نیازی نباشد که طعم دهنده های دیگری به آن اضافه کنید.

چگونه شکلات داغ درست کنیم

شکلات را آماده کنید. با استفاده از یک چاقوی محکم و تیز، شکلات ها را تکه تکه کنید. هر چه تکه های شکلات کوچک تر باشد، نوشیدنی سریع تر حاضر خواهد شد. در دستور تهیه اصلی این نوشیدنی، ۵۰ گرم شکلات در هر ۴۰۰ گرم نوشیدنی آمده است. برای تنظیم غلظت نوشیدنی، می توانید میزان شکلات و یا شیر را اضافه یا کم کنید.

چگونه شکلات داغ درست کنیم
چگونه شکلات داغ درست کنیم

شکلات را ذوب کنید. در قابلمه ای دو لیتری، با حرارتی ملایم، شکلات را با ۱ فنجان (۲۵۰ میلی لیتر) شیر، داغ کنید تا شکلات کاملا ذوب شود. البته می توانید به جای اینکه این مخلوط را روی حرارت مستقیم قرار دهید، کمی آب را بجوشانید و ماهیتابه ای را داخل آن قرار داده و شکلات را به طور غیر مستقیم ذوب کنید. پس از ذوب شدن، می توانید کمی خامه به آن اضافه کنید و مخلوط شکلات و خامه (گاناش) درست کنید. زمانی که شیر داغ را داخل لیوان ریختید، می توانید این مخلوط گاناش را به آن اضافه کنید. در حالی که گاناش را آماده می کنید، می توانید طعم دهنده نیز به آن اضافه کنید. زمانی که از حرارت غیرمستقیم استفاده می کنید، مطمئننا شکلات خوش مزه تری خواهید داشت، اما باید مراقب داغ بودن قابلمه و یا ماهیتابه باشید.

چگونه شکلات داغ درست کنیم

طعم دهنده اضافه کنید. هر طعم دهنده ای که می خواهید، از قبیل نمک، دارچین و غیره را در این مرحله اضافه کنید. اگر می خواهید طعم دهنده ها طعم خود را بهتر به نوشیدنی دهند، زمان بیشتری را باید در مخلوط بمانند؛ در غیر این صورت دیگر نیازی به گذشت زمان نیست.

کمی شعله را زیاد کنید. پس از اضافه کردن طعم دهنده، باقی شیر را اضافه کنید. و آن را هم بزنید. اگر نقطه های سیاه رنگ در مایع دیدید نگران نباشید: این نقاط سیاه در حقیقت تکه های ذوب نشده ی شکلات هستند و با حرارت بیشتر ذوب خواهند شد. بعضی اوقات باید شکلات را بیشتر حرارت داد تا کاملا ذوب شود. اگر مخلوط تان خیلی گرم شد و فکر می کنید که شروع به سوختن می کند، قابلمه را از روی گاز بردارید و به هم زدن ادامه دهید و منتظر باشید تا کمی حرارت آن کم شود. زمانی که دمای مخلوط کم تر شد، دوباره قابلمه را وی گاز قرار دهید. دقت کنید که مخلوط تان نجوشد.

نوشیدنی تان آماده است. در لیوان و یا فنجان سرو نمایید. می توانید آن را با برگ نعناع، تکه های دارچین و یا خامه ی زده شده تزیین نمایید.

اگر سوالی در مورد تهیه شکلات داغ داشتین در قسمت نظرات مطرح کنید.

همچنین مطالعه کنید: چگونه شکلات خانگی کاکائو یا شکلات تخته ای درست کنیم؟

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *