آب هندوانه خنک در یک روز تابستانی گرم تشنگی را بین می برد. بهتر است آب هندوانه را با عسل یا طعم دهنده های شیرین مصرف کنید زیرا آب هندوانه باعث افت فشار می شود. شما می توانید با دستورالعمل های زیر آبمیوه هندوانه درست کنید.
زمان و وسایل مورد نیاز برای تهیه آب هندوانه:
- ۱۰ الی ۱۵ دقیقه
- یک عدد هندوانه (اندازه دلخواه)
- شکر ، عسل و یا شیرین کننده های دیگر
- آب سرد و یا تکه های یخ
هندوانه را روی سطح صاف قرار دهید پوست آن را جدا کرده و آن را به تکه های 2/5 سانتی متری (می توانید آن را به اندازه دلخواه برش دهید) تقسیم کنید.تکه های هندوانه را با استفاده از قاشق داخل کاسه بریزید تکه هه هر چقدر کوچک تر باشندبهتر مخلوط خواهند شد.هندوانه را داخل مخلوط کن بریزید و شکر یا عسل (هر طعم دهنده یا شیرین کننده دیگری)به آن اضافه کنید.مخلوط کنیدتا زمانیکه مواد کاملا نرم شده و به حالت پودر در بیاید.آبمیوه را به ظرف ریخته و تکه های یخ را به آن اضافه کنید. همچنین می توانید آن را در یک ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.
هندوانه (نام علمی: Citrullus lanatus) نوعی بوته و میوه از تیرهٔ کدوییان و دستهٔ صیفیجات است که در جالیز رشد میکند. منشأ آن آفریقای جنوبی است. گیاهی بزرگ، پهن و یک ساله و یک پایه است. ساقهٔ خزنده و برگهای پهن و کرکدار با بریدگیهای عمیق و گلهای سفید یا زرد دارد. آن را به خاطر میوه درشت خوردنیاش میکارند که نوع خاصی از سته با پوستی ضخیم و بدون هیچ تقسیمبندی است. پوست هندوانه، ضخیم، صاف و سبزرنگ است و معمولاً راهراههایی به رنگ سبزتیره یا نقاط زردرنگ دارد. گوشت آن شیرین و آبدار معمولاً به رنگ قرمز پررنگ یا صورتی است. گاهیاوقات هم گوشت آن به رنگ نارنجی، زرد یا سفید است. دانههای زیادی دارد که ممکن است سفید و نرم یا سیاه و سخت باشند.
مروری بر خواص آب هندوانه
- کالری کمی دارد
- به درد عضلانی و خستگی کمک میکند
- سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است
- برای بیماریهای قلبی و عروقی خوب است
- از سرطان پیشگیری میکند
- انرژی زا است
- استخوانها را محکم میکند
[…] خامه یا شیر نیز خوشمز ه خواهد بود. قهوه سیاه بهترین عطر و طعم را […]