آموزش طرز تهیه بستی یخی با طعم هندوانه

آیا مایلید در خانه یک بستنی یخی عالی با طعم هندوانه برای اعضای خانواده خود درست کنید.

بستنی یخی (در ایران:آلاسکا) که در کانادا و ایالات متحده آمریکا Popsicle، در ایرلند freeze pop، در بریتانیا ice lolly، در بخش‌هایی از استرالیا و نیوزیلند ice block و icy pole و در جزایر کیمن chihiro نامیده می‌شودبستنیای است آب‌پایه که با انجماد چاشنی مایعی نظیر انواع آب‌میوه به دور تکه‌ای چوب تهیه می‌گردد. این مایع اغلب از رنگ‌های مصنوعی است.مادامی که مایع یخ زده است، این بستنی را می‌توان از چوبه‌اش در دست گرفت و لیسید. به بستنی یخی‌ای که چوب نداشته باشد یخمک می‌گویند.

مواد لازم برای تهیه بستنی یخی هندوانه ای

  • هندوانه
  • شکر
  • آب لیموی ترش
  • نمک
  • شکلات در صورت دلخواه
  • برگ نعنا ی تازه در صورت دلخواه
  • میوه های خرد شده در صورت تمایل

بستنی یخی هندوانه ای
مراحل طرز تهیه بستنی یخی هندوانه ای

هندوانه را به قطعات کوچکی خرد کرده و دانه ها ی آن ها را خارج نمایید.

هندوانه های خرد شده را داخل مخلوط کن بریزید.

شکر، نمک و آب لیموی تازه را نیز به مخلوط کن اضافه نمایید. مخلوط کن را روشن روشن نمایید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.

در صورت تمایل می توانید در این مرحله برگ های نعنا را نیز اضافه نمایید.

بستنی یخی هندوانه ای

مخلوط آماده را در قالب یا لیوان کاغذی بریزید.

تکه های شکلات ، برگ نعنا یا تکه هایی از میوه های دلخواه را در صورت تمایل به لیوان ها اضافه نمایید.

برش کوچکی روی درب لیوان ها ایجاد نمایید.

درب لیوان ها را گذاشته و سپس چوب بستنی را از محل برش روی درب لیوان وارد مخلوط کنید تا چوب بستنی در محل خود ثابت قرار گیرد.

بستنی یخی هندوانه ای

لیوان ها را در فریزر به مدت یک ساعت یا بیشتر قرار دهید تا یخ بزند و سفت شود.

هنگامی که مخلوط هندوانه سفت شد و یخ زد، قالب را درون آب قرار دهید.

با کمک چوب بستنی، بستنی را از قالب خارج کنید و میل نمایید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 4٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *