یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین دسرهای ایرانی که می توان معرفی کرد، حلوا است. این دسر در انواع مختلف و برای ذائقه های متنوعی تهیه و پخته می شود. از جمله این حلواها، شکری، هویج، گردو، تره و دو رنگ هستند. ما در این جا سعی کرده ایم طرز تهیه حلوا تره و حلوای هویج را به شما یاد بدهیم، با ما همراه باشید.

چگونه حلوا بپزیم

مواد لازم برای تهیه حلوا :

  • آرد گندم یک پیمانه
  • شکر یک پیمانه
  • آب یک پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • زعفران ساییده یک قاشق مربا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • پودر پسته و نارگیل برای تزیین

 

مراحل درست کردن حلوا :

  1. آب، شکر و زعفران را در ظرف مناسب ریخته، روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. میتوانید به جای افزودن زعفران ساییده به آب وشکر زعفران را دم کنید و سپس به شربت بیفزایید.
  2. اگر زعفران را بدون قند ساییده اید نصف قاشق مربا خوری برای یک لیوان یا یک پیمانه آرد کافیست.سپس حرارت زیر ظرف را کم کنید تا آهسته آهسته بجوشد.
  3. آرد گندمی را که الک کرده اید در ظرف مورد نظرتان ریخته و روی حرارت بگذارید.
  4. آرد را تا حدی تفت دهید که بوی خامی آن گرفته شود و به رنگ طلایی در آید، در تمام مدت آرد را هم بزنید تا کاملا یک دست باشد.
  5. اگر میخواهید درست کردن حلوا کمی کوتاهتر شود تفت دادن آن را بدون روغن بیشتر ادامه دهید اما خیلی مراقب باشید زیرا آرد زود میسوزد.
  6. روغن را کم کم به آرد اضافه کنید وبا اضافه کردن هر مقدار، آن را کاملا با آرد مخلوط نمایید ودقت کنید تا غلظت آن به اندازه ماست چکیده شود.
  7. تفت دادن آرد را با روغن ادامه دهید ودر تمام مدت هم زدن را ادامه دهید.
  8. وقتی رنگ آرد با روغن به اندازه دلخواهتان رسید گلاب را در ظرف شربتتان بریزید. صبر کنید تا اگر شربت از جوش افتاد دوباره به جوش آید.
  9. شربت را به آرد و روغنی که روی حرارت است اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشود.
  10. هم زدن را ادامه دهید تا حلوا قوام مورد نظر را به دست آورد.
  11. حرارت را خاموش کنید و حلوا را در بشقابهای دلخواهتان بریزید وبا پشت قاشق روی آن را صاف کنید.
  12. میتوانید روی حلوا را با لبه قاشق شکل دهید وسپس با پودر پسته و نارگیل تزیین کنید.

 

نکات و هشدارها در حلوای خانگی :

بدانید همواره میزان آب، شکر و آرد برای درست کردن یک حلوای خوب با هم مساوی است، بنابراین از هر پیمانه ای میتوانید استفاده کنید.

اگر بار اول است که حلوا درست میکنید و بعد از افزودن شربت حلوایتان شل شد اصلا نگران نشوید وبه هم زدن حلوا را روی حرارت ادامه دهید تا قوام مورد نظر حاصل شود.

هنگام درست کردن حلوا مخصوصا زمان افزودن شربت از دست کش فر استفاده کنید تا دچار سوختگی نشوید.

 

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *