دستور پخت مرغ سوخاری به سبک رستوران ها

این دستور برای دو نفر است

  • زمان آماده سازی :1 ساعت و 10 دقیقه
  • زمان پخت :15 دقیقه
  • کل زمان پخت :1 ساعت و 25 دقیقه

مواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی

  1. 1 عدد تخم مرغ
  2.   1 / 4 قاشق چایخوری نمک
  3.   1 / 4 قاشق چایخوری فلفل
  4.   1 فنجان آرد سوخاری
  5.   1 / 2 قاشق چایخوری نمک
  6.   1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  7.   1 قاشق چایخوری پودر سیر
  8.   1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
  9.   1 قاشق چایخوری پودر پیاز
  10.   1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  11.   1 قاشق چایخوری ریحان
  12.   6 عدد ران مرغ
  13.   به مقدار لازم نان خرد شده

طرز تهیه مرغ سوخاری

چگونه مرغ سرخ شده رستورانی درست کنیم ؟

تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .

مزه دار کردن مرغ

ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.

آماده سازی مرغ

بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.

طرز تهیه مرغ سوخاری

 

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *