دستور پخت مرغ سوخاری به سبک رستوران ها
این دستور برای دو نفر است
- زمان آماده سازی :1 ساعت و 10 دقیقه
- زمان پخت :15 دقیقه
- کل زمان پخت :1 ساعت و 25 دقیقه
مواد لازم مرغ سوخاری به سبک رستورانی
- 1 عدد تخم مرغ
- 1 / 4 قاشق چایخوری نمک
- 1 / 4 قاشق چایخوری فلفل
- 1 فنجان آرد سوخاری
- 1 / 2 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری پودر سیر
- 1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل
- 1 قاشق چایخوری پودر پیاز
- 1 قاشق چایخوری پونه کوهی
- 1 قاشق چایخوری ریحان
- 6 عدد ران مرغ
- به مقدار لازم نان خرد شده
چگونه مرغ سرخ شده رستورانی درست کنیم ؟
تخم مرغ را در کاسه بشکنید و کاملا بزنید. نمک و فلفل را به تخم مرغ اضافه کنید و بیشتربزنید. حالا آرد سوخاری را در کاسه بریزید. پودر فلفل قرمز ، نمک ، زنجبیل ، پودر سیر به همراه پودر پیاز، پونه کوهی، فلفل چیلی و ریحان خشک را اضافه کنید. همه چیز را به طور کامل مخلوط کنید .
مزه دار کردن مرغ
ران مرغ را در کاسه بریزید ، نمک و فلفل سفید را به کاسه اضافه کنید و با دست های خود مخلوط کنید. یک ساعت کنار بگذارید تا خوب مزه دار شود.
آماده سازی مرغ
بعد از مزه دار کردن ، تکه های مرغ را یکی پس از دیگری بردارید و به ترتیب با مخلوط ادویه، مخلوط تخم مرغ و خرده های نان به طور کامل پوشش دهید. بعد از پوشاندن تکه مرغ، آن را در تابه داغ سرخ کنید. مرغ داغ و ترد، سرخ شده آماده سرو است.
افزودن دیدگاه