سس گوجه فرنگی که به سس کچاپ نیز معروف است در هنگام سرو انواع فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد و شما این نوع سس را در منزل تهیه کنید. طرز تهیه سس گوجه فرنگی را در ادامه این بخش به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.
سس مایونز و سس گوجه فرنگی و سس بشامل از انواع سس های بی نظیر با طعم متفاوت می باشند که بهتر است این نوع سس ها را در منزل تهیه کنید تا با رعایت کردن نکات بهداشتی در طرز تهیه این سس ها از سالم بودن آن ها مطمئن شوید. روش درست کردن سس گوجه فرنگی را در این مطلب با بهترین و آسان ترین دستور تهیه ملاحظه خواهید کرد.
مواد لازم
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی : 10 عدد
سرکه سفید یا بالزلمیک : 3 قاشق غذاخوری
سیر : 6 حبه
نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه
فلفل سفید و انواع ادویه های دلخواه : به میزان دلخواه
طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی
- برای تهیه سس گوجه فرنگی در منزل لازم است ابتدا گوجه فرنگی ها را از سمت پایین به صورت به شکل + برش دهید.
- سپس در درون قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بعد از این که آب به دمای جوش رسید گوجه ها را در درون قابلمه به مدت 5 دقیقه قرار دهید.
- بعد از مدت زمان ذکر شده گوجه ها را از درون قابلمه بیرون آورید و بعد از این که گوجه ها خنک شدند پوست آن ها را بگیرید.
- سپس گوجه فرنگی ها را به 4 قسمت تقسیم کنید و به همراه 4 حبه سیر آن ها را در درون قابلمه بریزید و سپس قابلمه را به مدت 15 دقیقه بر روی گاز با حرارت پایین قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.
- در مرحله بعدی روش تهیه سس کچاپ بعد از 15 دقیقه گوجه فرنگی ها را از درون قابلمه در درون صافی مناسبی بریزید و با کمک پشت قاشق گوجه ها را فشار دهید تا آب آن ها خارج شود.
- سپس آب گوجه فرنگی صاف شده در درون قابلمه تمیزی بریزید و دوباره قابلمه را بر روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید می توانید دو حبه سیر نیز به آب گوجه ها اضافه کنید تا سس کچاپ شما عطر و طعم بهتری داشته باشد.
- بعد از چند دقیقه روغن زیتون و سرکه و فلفل سایه و نمک و هر نوع ادویه دلخواهی را به سس اضافه کنید.
- بعد از این که سس به غلظت مناسبی رسید آن را از روی شعله گاز بردارید.
افزودن دیدگاه