سحری ماه مبارک رمضان

نکاتی برای خوردن سحری در ماه مبارک رمضان:

1-وعده سحری، معادل ناهاری است که در روزهای عادی می‌‌ خوردید؛ یعنی انواع غذاهای برنجی را می ‌توانید در این وعده بگنجانید.

2- می ‌توانید 10 تا 12 قاشق غذاخوری برنج پخته (البته کمی ‌چرب‌ شده با روغن زیتون یا روغن کانولا) را همراه انواع خورش ‌های سنتی در این وعده میل کنید.

3- خوردن سالاد در این وعده، بخشی از آب مورد نیاز بدن تان را تامین خواهد کرد و البته بهتر است که چاشنی آن، آبلیموی تازه یا سرکه بالزامیک و روغن زیتون باشد.

4- اگر جزو آن هایی هستید که در این وعده اشتهای کمی دارند، بهتر است حجم مختصری از غذاهای پُرکالری و البته مغذی را برای این وعده انتخاب کنید؛ مانند حلیمی ‌که با کمی ‌کره و دارچین طعم‌ دار شده است.

5- خوردن مخلوط میوه‌ های فصل با لبنیاتی مانند شیر و ماست یکی از گزینه‌ های مناسب برای شروع این وعده است تا اشتهای تان برای خوردن سحری بیشتر شود.

6- مصرف نوشابه‌ های گازدار و غذاهای شور و پُرادویه‌ ای مانند انواع فست ‌فودها را در این وعده به کلی فراموش کنید تا در طول روز دچار تشنگی نشوید.

7- بهترین نوشیدنی برای جلوگیری از تشنگی در طول روز‌های روزه‌ داری، آب است که البته می ‌توانید آن را با کمی ‌آبلیموی تازه طعم‌ دار کنید.

8- از مصرف سیر، پیاز و حتی سبزی خوردن در این وعده بپرهیزید تا بوی دهان تان برای اطرافیان، آزاردهنده نباشد.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 5٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *