سالاد انار یکی از انواع سالادهای سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که در مناسب های خاص مانند شب یلدا بیشتر تهیه می شود. این سالاد خوشمزه به دلیل اینکه انار فقط در فصل پاییز و زمستان موجود است یک سالاد فصلی محسوب می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد انار تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد انار تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

  • انار بزرگ ۲ عدد
  • کلم قرمز ۵۰۰ گرم
  • گل پر به اندازه لازم
  • گردو به مقدار دلخواه
  • سس مایونز به اندازه دلخواه
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم

 

طرز تهیه سالاد انار

 

سالاد انار را با مواد مختلفی تهیه می کنند و این موضوع بستگی به ذائقه ها دارد. شما به جای کلم قرمز می توانید از مواد دیگری مثل گل کلم یا کلم سفید نیز استفاده کنید. برای سس یالاد هم می توانید از سس های اماده مثل سس هزار جزیره و سس فرانسوری نیز استفاده نمایید.

ابتدا کلم قرمز را می شوییم و به دو نیم تقسیم می کنیم و روی تخته می گذاریم و ریز خرد می کنیم و یا اگر تمایل دارید خیلی ریز شود می توانید با رنده قسمت درشت یا ریز آن رنده کنید و در کاسه ای بزرگ می ریزیم و انارها را می شوییم

و برش می زنیم و دان می کنیم و به کلم خرد شده می افزاییم.میتوانید سس مایونز را مستقیم به مواد کاسه اضافه کنید و یا می توانیم در کاسه ای سس را با مقداری ماست هم بزنیم و یکدست که شد نمک،فلفل و گل پر روی سس بریزیم و هم بزنیم و بعد به مواد کاسه اضافه کنیم

و خوب مواد را با قاشق زیر و رو می کنیم تا سس کاملا مواد را بپوشاند و در آخر گردو ها را به ۲ یا ۳ تکه با چاقو خرد می کنیم و داخل سالاد می ریزیم و سالاد را در ظرف مورد نظر میریزیم و در یخچال قرار می دهیم تا زمان سرو خنک شده باشد.نوش جان

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *