درست کردن قهوه فوری همانطور که از اسمش پیداست خیلی فوری و آسان است. اما از آنجایی که قهوه نسبت به چایی در فرهنگ ایرانی کمتر مورد استقبال قرار گرفته است شاید عده ای هنوز با چگونگی درست کردن آن آشنایی نداشته باشند. با دنبال کردن گام های پیش رو یک نوشیدنی گرم، دل چسب و پر انرژی را با ذائقه خود آشنا کنید.
موارد موردنباز:
- یک شیشه قهوه فوری (Instant Coffee)
- مقداری شیر یا یک بسته کافی مِیت (Coffee mate)
- مقداری شکر
- آب جوش
- فنجان و قاشق چایخوری
طرز تهیه قهوه فوری :
- مقداری آب را در کتری یا در مایکروویو بجوشانید.
- یک قاشق چایخوری قهوه فوری را درون یک فنجان بزرگ بریزید.
- به اندازه یک قاشق چایخوری آب جوش درون فنجان بریزید.
- 2 قاشق چایخوری شکر را می توانید در این مرحله اضافه کنید و با ساییدن دانه های شکر به کناره های فنجان در محلول قهوه حل کنید
- فنجان را تقریبا تا دهانه با آب جوش پر کنید.
- اگر از لیوان دسته دار یا ماگ استفاده می کنید، فنجان را کمی بیش از نیمه پر کنید. اگر قصد دارید لیوان را کامل پر کنید، میزان مواد را 1.5 برابر کنید.
- به اندازه 2 قاشق چای خوری شیر یا کافی مِیت به قهوه اضافه کنید و هم بزنید.
- می توانید مقداری وانیل، پودر کاکائو یا دارچین به عنوان طعم دهنده به قهوه اضافه کنید.
نکته
- بعضی معتقدند گرم کردن شیر قبل از اضافه کردن، طعم قهوه را بهتر می کند.
- مقدار شکر، قهوه و شیر را می توانید بنا به سلیقه تغییر دهید.
- کافی مِیت یک محصول غیر لبنی جایگزین شیر است که طعم قهوه را ملایم تر می کند. کافی میت از شکر، عصاره ذرت، کاسئین و چربی گیاهی و طعم دهنده تشکیل شده است. اگر به لاکتوز موجود در شیر حساسیت ندارید، شیر انتخاب بهتری است.
- قهوه فوری را برای حفظ تازگی در یک ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید.
- هرچند که قهوه فوری نسبت به قهوه دم کردنی از کافئین کمتری برخوردار است اما باز هم در خوردن آن نباید زیاده روی کرد.
افزودن دیدگاه