پیتزا مارگاریتا یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و پر طرفدار در جهان است که مانند دیگر پیتزاها اصالتی ایتالیایی دارد. این پیتزای خوشمزه با گوجه فرنگی تهیه می شود و به همین دلیل در بعضی از نقاط جهان با نام پیتزا گوجه فرنگی هم شناخته می شود.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پیتزا مارگاریتا تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری پیتزا مارگاریتا تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

  • سیر ۲  حبه
  • ریحان ۱۰۰ گرم
  • خمیر پیتزا  ۱  عدد
  • پنیر پیتزا  ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع  به اندازه کافی
  • گوجه فرنگی بزرگ  ۴   عدد
  • نمک ، فلفل سیاه  و آویشن  به اندازه کافی

 

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا

ابتدا فر را روشن می کنیم و روی حرارت ۲۷۵ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود. سپس گوجه فرنگی ها را می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت ریز ریز با چاقو خرد می کنیم یا با رنده ریز رنده کنید تا به شکل پوره در بیاید

البته روش اول ( خرد کردن گوجه فرنگی ها ) از نظر کیفیت طعم و ظاهر پیتزا بیشتر مورد تایید است. سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و ریز رنده می کنیم و در تابه ای مقداری روغن می ریزیم و حرارت را کم می کنیم

و سیر را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند و آنگاه گوجه های خرد شده یا پوره شده را اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب گوجه ها تبخیر شوند.

مقداری از ریحان ها را بر می داریم برای تزئین و باقی آن را در تابه می ریزیم و با مواد مخلوط می کنیم و زیر شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا مایه کمی سرد شود و آن وقت مایه را روی خمیر پیتزا می ریزیم و با قاشق روی تمام خمیر پهن می کنیم

و به مدت ۱۵ دقیقه پیتزا را داخل فر که از قبل روشن کرده بودیم قرار می دهیم تا نیم پز شود. پس از گذشت این زمان پیتزا را از فر در می آوریم و پنیر پیتزا روی آن می ریزیم و ریحان هایی که برای تزئین کنار گذاشته بودیم را روی پنیر می ریزیم

و مجددا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر پیتزا را داخل فر قرار می دهیم تا هم پخت پیتزا کامل شود و هم اینکه پنیر آب شود و طلایی. پیتزا آماده شده را از فر خارج می کنیم و روی آن آویشن می پاشیم و با سس کچاپ سرو می کنیم. نوش جان

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *