مواد لازم برای خورشت کنگربرای 4 نفر:

  • ۵۰ گرم نعنا خشک
  • ۱۵۰ گرم جعفری خرد شده
  • ۶۰۰ گرم کنگر خرد
  • ۲ عدد پیاز متوسط
  • ۲ عدد لیموعمانی
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی
  • ۲ قاشق غ رب گوجه
  • ۱۵ عدد غوره
  • ۳۰۰ گرم لوبیا چیتی پخته شده
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین به اندازه کافی

طرز تهیه خورشت کنگر

مراحل پختن خورشت کنگر:

ابتدا پیازها را به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس مقداری روغن مایع داخل قابلمه بریزید. کمی صبر کنید تا روغن داغ شود سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود. پس از اینکه پیاز نرم شد مقداری زردچوبه، دارچین به آن اضافه کنید و تفت دادن را تا زمانی ادامه دهید که پیاز و زردچوبه و دارچین یکدست شوند. در همین حین گوشت را پس از شست و شو به صورت خورشتی (مانند خورشت قورمه سبزی) خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه ای در مواد تفت میدهید. سپس چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید گوشت با حرارت ملایم بپزد.

سپس در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید. پس از اینکه روغن داغ شد کنگرها را به همراه نعنا و جعفری داخل تابه بریزید و تفت دهید. (البته من از قبل کنگرها را در آبجوش کمی پختم) پس از اینکه گوشت نیم پز شد مخلوط کنگر ، نعنا و جعفری سرخ شده را به قابلمه خورشت اضافه کنید.

لیموعمانی ها را بهمراه غوره و نمک و فلفل سیاه و لوبیا چیتی از قبل پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید خورش با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *