سرکه انگبین یا شربت سکنجبین ازانواع نوشیدنی های خوش طعم و پرطرفدار ایرانی است که در طرز تهیه سرکه انگبین از ترکیب سرکه و عسل استفاده می شود و این نوع نوشیدنی معمولا در فصل تابستان مورد استفاده قرار می گیرد.

سرکه انگبین نوشیدنی خنک و خوشمزه ای است و شما می توانید این شربت خوش طعم را برای پذیرایی از مهمان ها در فصل تابستان در منزل به راحتی تهیه کنید و از طعم و مزه بی نظیر این شربت نهایت لذت را ببرید. در ادامه مطلب طرز تهیه سرکه انگبین را با دستور اصلی مشاهده خواهید کرد.
شربت خاکشیر و شربت سکنجبین وشربت زعفران از انواع شربت های خنک و پرطرفدار هستند که بهتر است کدبانوهای عزیز این نوع شربت های خوش طعم را در فصول گرم سال در منزل تهیه کنند.

طرز تهیه سرکه انگبین (شربت سکنجبین) با دستور تهیه اصلی

مواد لازم

  • سرکه خانگی : یک پیمانه
  • آب : یک پیمانه
  • عسل : دو پیمانه
  • نعناع : به میزان لازم

طرز تهیه سرکه انگبین در منزل

اگر تمایل دارید برای تهیه سرکه انگبین از نعناع استفاده کنید باید ابتدا نعناع های تازه را پاک کنید و آن ها را به خوبی بشویید سپس نعناع ها را به صورت دسته هایی کوچک در آورید و هر کدام از دسته های نعناع را با کمک ساقه نعناع ببندید تا دسته ها باز نشوند.

 

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *