با ما همراه شويد تا با طرز تهيه اين مرباي خوش عطر و خوش طعم آشنا شويد…

  • آماده سازی: 1 ساعت
  • مدت انتظار: 30 دقیقه
  • مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

 

چگونه مربای گل سرخ درست کنیم

مواد اولیه :

  • گل محمدی 1لیوان (گلبرگ شده)
  • شكر 3لیوان
  • آب نصف لیوان
  • گلاب نصف لیوان
  • آبلیمو نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

  1. ابتدا گلبرگ های گل را از مواد اضافی پاك كرده و آن را دانه دانه بشویید و داخل آبكش قرار دهید.
  2. گلبرگ ها را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی ترد شود سپس از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا خنک شود ، پس از خنک شدن با دست گل ها را کمی ریز کنید.
  3. آب و گلاب را مخلوط كرده و روی حرات قرار دهید تا جوش بیایند.
  4. گلبرگ ها را داخل کاسه ای بریزید و یک لیوان آبجوش اضافه کنید و مخلوط کنید سپس روی کاسه را با بشقابی بپوشانید و کناری قرار دهید تا عطر گل آزاد شود.
  5. شکر را با 1 لیوان آب جوش مخلوط با گلاب و آبلیمو مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید ، قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا مخلوط آب و گلاب و شکر بجوشد و غلیظ شود.
  6. پس از اینکه شیره غلیظ شد گلبرگ ها را اضافه کنید و 5 دقیقه اجازه دهید داخل شیره بجوشند.
  7. سپس از روی حرارت بردارید و روی آن را بپوشانید تا خنک شود ، پس از سرد شدن مربا را داخل شیشه تمیز بریزید ( دقت کنید که گلبرگ ها بیش از 5 دقیقه نجوشند تا مربا تلخ نشود ).

نكات:

  • حتما قبل از مصرف گلاب آن را بچشید و اگر تلخ بود از آن استفاده نكنید.
  • در صورت تمايل ميتوانيد از گلاب نيز استفاده نكنيد.
  • برای اینکه بفهمید غلظت شیره مناسب است یا نه باید مقداری از شیره را با قاشق بردارید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس چک کنید ، اگر شیر غلظتی مانند عسل
  • داشت یعنی آماده است.شیره داغ به خوبی غلظت را نشان نمیدهد.
  • حتما برای تهیه این مربا از گلبرگ های گلی که رنگ صورتی دارند استفاده کنید چون گلبرگ های رز قرمز تلخ و مسهل هستند.
  • برای آنكه رنگ مربا قرمز و زیبا شود به آن چند قطره رنگ خوراكی قرمز اضافه كنید.
1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 4٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *