طرز تهیه سس قرمز با رب و سرکه

طرز تهیه سس قرمز با رب و سرکه از طرز تهیه سس کچاپ خانگی با گوجه‌فرنگی تازه بسیاری ساده‌تر است. تهیه این سس وقت چندانی از شما نمی‌گیرد و شما به‌سرعت می‌توانید آن را تهیه کنید. برای طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب گوجه‌فرنگی بهتر است از رب خانگی استفاده کنید که طعم دلپذیرتری به دست بیاید. برای تهیه سس قرمز با رب و سرکه شما به این مواد اولیه نیاز دارید:

  • رب گوجه‌فرنگی خانگی: یک فنجان
  • سرکه‌ی سفید یا سرکه‌ی سیب: نصف فنجان
  • پودر سیر: یک قاشق چایخوری
  • پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
  • عسل یا شکر: دو قاشق غذاخوری
  • مُلاس یا شیره‌ی انگور: دو قاشق غذاخوری
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • پودر خردل: یک قاشق چایخوری
  • آب جوشانده‌ی گرم: یک لیوان

طرز تهیه کچاپ با رب گوجه‌فرنگی و سرکه

برای طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب و سرکه کافی است رب و آب جوشانده‌ای را که هنوز گرم است با هم مخلوط کنید. سرکه و سایر مواد اولیه را به آن اضافه کنید. و روی شعله‌ی ملایم حرارت دهید که قوام پیدا کند. مایه را داخل ظرفی مناسب بریزید و به‌صورت مداوم و در یک جهت هم بزنید که سس شما نرم و لطیف شود و شکل بگیرد. شما می‌توانید در طرز تهیه سس کچاپ خانگی با رب گوجه‌فرنگی و سرکه از فلفل دلمه‌ی بسیارریزخردشده استفاده کنید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *