مواد لازم :
گوشت سینه مرغ بدون پوست | 250 گرم |
پیاز سبز | 1 عدد |
زنجبیل | 1 قاشق مرباخوری |
آب مرغ | 0.5 فنجان |
آرد ذرت | 1 قاشق مرباخوری |
گشنیز | 2 قاشق مرباخوری |
فلفل قرمز | 0/25 قاشق مرباخوری |
سیر | 0/25 عدد |
شکر | 0/25 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده , پیازچه و زنجبیل را نیز بصورت خلالهای باریکی خرد کنید . قطعات مرغ را بپزید بطوریکه پس از پخت نصف فنجان آب آن باقی بماند.
آب مرغ را با آرد ذرت مخلوط کرده و پیازچه , زنجبیل , گشنیز , فلفل , سیر و شکر را افزوده و بپزد تا سس بجوشد و غلیظ شود . قطعات مرغ را در شش بشقاب تقسیم نموده و سس را روی آن پخش کنید و سرو نمایید .
افزودن دیدگاه