مواد لازم :

 

گوشت سینه مرغ بدون پوست 250 گرم
پیاز سبز 1 عدد
زنجبیل 1 قاشق مرباخوری
آب مرغ 0.5 فنجان
آرد ذرت 1 قاشق مرباخوری
گشنیز 2 قاشق مرباخوری
فلفل قرمز 0/25 قاشق مرباخوری
سیر 0/25 عدد
شکر 0/25 قاشق مرباخوری

 

 

طرز تهیه :

 

سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده , پیازچه و زنجبیل را نیز بصورت خلالهای باریکی خرد کنید . قطعات مرغ را بپزید بطوریکه پس از پخت نصف فنجان آب آن باقی بماند.

آب مرغ را با آرد ذرت مخلوط کرده و پیازچه , زنجبیل , گشنیز , فلفل , سیر و شکر را افزوده و بپزد تا سس بجوشد و غلیظ شود . قطعات مرغ را در شش بشقاب تقسیم نموده و سس را روی آن پخش کنید و سرو نمایید .

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *