اگر علاقه به نوشیدن چای سبز دارید باید با روش دم کردن چای سبز آشنا باشید.
نحوه دم کردن چای سبز بسیار ساده است و تنها به برگ های سست چای یا چای سبز کیسه ای نیاز دارد.
اگر این امکان وجود داشت چای سبزی که در ژاپن یا چین رشد یافته است را خریداری کنید
زیرا این کشور ها سابقه ای طولانی در پرورش و برداشت چای سبز باکیفیت دارند. در ادامه با زوم لایف همراه باشید.
دستورالعمل دم کردن چای سبز
مواد لازم:
- 1 چای سیز کیسه ای / 1 قاشق چای خوری چای سبز
- 2 فنجان آب
- 1 قاشق چای خوری
- عسل طبیعی
- 1 برش لیمو
قدم اول: برای دم کردن چای سبز باید در قدم اول آب را در قوری کوچکی بجوشانید
و سپس به مدت 1-2 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. یک فنجان چای سبز ایده آل باید درست بعد از پایین آمدن دمای جوش نوشیده شود.
قدم دوم: چای یا چای کیسه ای را به آرامی به آب داغ اضافه کنید.
قدم سوم: بگذارید چای به مدت 2 الی 3 دقیقه قبل از بیرون آوردن چای کیسه ای بجوشد.
قدم چهارم: برشی از لیمو یا عسل را اضافه کنید. لیمو می تواند به افزایش قابلیت زیستی کاتچین ها
و آنتی اکسیدان ها در بدن کمک کند که آن را مکملی ایده آل برای یک فنجان چای سبز می سازد.
قدم پنجم: سرو کرده و لذت ببرید!
چگونه چای سبز را بنوشیم؟
اغلب افراد چای سبز را با شیر می نوشند و تنها چای سبز تازه مورد قبول ذائقه ی آنها است.
با این حال، چای سبز زمانی که بدون شیر نوشیده شود بهترین است زیرا بسیاری از اجزای چرب در شیر
به مواد فعال و فلاونوئید ها در چای سبز متصل می شوند و جذب آنها توسط بدن سخت می شود و مزایای سلامتی آن برای بدن خنثی می شود.
زمانی که می خواهید چای سبز را گرم کنید نگران کهنه بودن آن نباشید.
مطالعات نشان داده اند که اضافه کردن آب ولرم به چای یا گرم کردن در مایکروویو می تواند
دسترسی به کاتچین را نسبت به زمانی که چای سرد می نوشید افزایش دهد.
برای اطمینان از بهترین نتایج زمانی که چای سبز را برای کاهش وزن می نوشید،
بهتر است از چای های کیسه ای که در جای خنک و تاریک که کمتر از 6 ماه ذخیره شده اند استفاده کنید.
بعد از این زمان توانایی برخی مواد مغذی و اجزای فعال کاهش می یابد و چای را ضعیف تر و اثر آن بر کاهش وزن را کمتر می سازد.
برای تهیه چای سبز به سایت دکتر تغییر مراجعه کنید.
افزودن دیدگاه