طرز تهیه چای به
چای معمولا به عنوان عصرانه به همراه کیک و بیسکویت و … و یا قبل از هر وعده غذایی استفاده می شود.
امروزه انواع دمنوش ها در بازار موجود هستند و معمولا از این دمنوش ها به عنوان چای استفاده می شود.
دمنوش به یا همان چای به نیز از انواع چای های خوشمزه و پر خاصیت است, درست کردن چای به،
به راحتی در منزل امکان پذیر است و شما می توانید با رعایت کردن نکاتی این چای خوشمزه و پرخاصیت را تهیه کنید.
قهوه ترک و چای به و چای سیاه و شیر قهوه از انواع نوشیدنی های گرم هستند
و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان از این نوع نوشیدنی های گرم و خوشمزه استفاده کنید
و از طعم بی نظیر آن ها نهایت لذت را ببرید.
مواد لازم برای ۲ نفر
- به خشک : ۲ قاشق
- آبجوش : به میزان لازم
- دانه هل و چوب دارچین ( در صورت تمایل ): به میزان لازم
طرز تهیه چای به
در طرز تهیه چای به, ابتدا چند عدد به را بشویید و ۴ قاچ کنید سپس با طرف درشت رنده به را رنده کنید
و به های رنده شده را درون سینی و یا روی پارچه تمیزی به مدت ۲ روز قرار دهید تا رطوبت به ها کم شود و تغییر رنگ پیدا کنند و تیره تر شوند.
سپس بعد از مدت زمان ذکر شده تابه ای مناسب را روی گاز قرار دهید تا گرم شود
و به های رنده شده را درون تابه بریزید و بدون روغن آن ها را تفت دهید تا رنگ به ها کاملا تیره شود و مانند چای خشک شوند.
توجه داشته باشید که باید مدام به ها را در موقع تفت خوردن هم بزنید و اگر به را خوب تفت ندهید در موقع دم کردن چای به رنگ نمی دهد.
در مرحله بعدی طرز تهیه چای به بعد از اینکه به ها را به صورت کامل خشک کردید
برای هر نفر ۱ قاشق از به خشک را درون قوری بریزید در صورت تمایل می توانید
دانه هل پوست کنده و یا چوب دارچین را نیز به به های خشک اضافه کنید ( در صورت استفاده از دارچین نباید از پودر دارچین استفاده کنید
زیرا پودر دارچین رنگ چای به را کدر می کند) سپس آب جوش را روی به خشک بریزید
و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا چای به دم بکشد و به های خشک رنگ پس دهند.
خواص چای به
- رفع خستگی
- آرام بخش
- خوش بو کننده دهان
- نشاط آور
- اشتها آور
- کمک در هضم غذا و مناسب برای معده های دیر هضم
- خاصیت ضد سرطانی
- تسکین دهنده درد گلو
- نرک کردن سینه
- کاهش فشار خون
- سرشار از ویتامین C
- درمان زخم
- تقویت کبد
- تقویت قلب و اعصاب
برای تهیه چای به، به سایت دکتر تغییر مراجعه کنید.
افزودن دیدگاه