طرز تهیه آب کرفس
کرفس غنی از اسید فولیک ، پتاسیم ، ویتامین آ ، فیبر و ویتامین k می باشد.
کرفس دارای کالری کم و طعم بسیار خوشمزه می باشد و برای وعده های غذایی یا تهیه ی آبمیوه مناسب است.
بهتر است آب کرفس را با محصولاتی مانند هویج، چغندر٬ سیب که دارای طعم های شیرین هستند ترکیب کنید.
کرفس را قبل از مصرف خوب بشویید، ممکن است خاک در ساقه ها و برگ های آن تعبیه شود
آن را به مدت چند دقیقه در آب سرد قرار دهید و سپس زیر شیر آب بشویید.
کرفس های تازه را انتخاب کنید، کرفس های تازه بیشترین ویتامین و کلروفیل را دارند.
کرفس ها را پوست نکنید؛ همچنین به برگ های آن نیز دست نزنید برگ ها یک منبع مهم برای ویتامین آ هستند.
کرفس ها را در یک ظرف درب بسته یا کیسه پلاستیکی قرار دهید. اگر شما کیسه پلاستیکی ندارید می توانید از سوپرمارکت تهیه کنید.
اگر می خواهید یک آب کرفس خوشمزه و خانگی درست کنید و رژیم خود را شروع کنید، یک آبمیوه گیر تهیه کنید.
اگر آبمیوه گیر نداشتید می توانید از مخلوط کن استفاده کنید.
افزودن دیدگاه