چیز کیک

چیز کیک یخچالی با پایه کیک اسفنجی از جمله کیک هایی است که مورد توجه بسیاری از مردم قرار دارد…

اگر تا به حال این کیک را صرف نکرده اید حتما یکبار امتحان را برایتان پیشنهاد می کنیم!

مواد لازم برای پایه کیک اسفنجی

مواد لازم مقدار مواد

  • آرد 1 لیوان
  • شیر 1 لیوان
  • شکر 1 لیوان
  • روغن مایع 1 لیوان
  • تخم مرغ 3 عدد
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

مراحل پخت پایه کیک اسفنجی

ابتدا تمام تخم مرغ ها را با وانیل خوب میزنیم و بعد شکر را اضافه می کنیم و آنقدر می زنیم تا حجم مایع 2 برابر شود.

بعد روغن را اضافه می کنیم و 1 دقیقه می زنیم سپس نیمی از شیر را که از قبل نیمه گرم کرده ایم را اضافه کرده و کمی میزنیم.

سپس نیمی از آرد را که قبلاً با بکینگ پودر 3 با الک کرده ایم را باز میزنیم وقتی خوب مخلوط شد

بقیه شیر و بعد از کمی هم زدن مابقی آرد را اضافه می کنیم.

مواد را داخل ظرف ریخته و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد قرار می دهیم.

پایه کیک اسفنجی آماده است.در ادامه با چگونگی تهیه چیز کیک با پایه کیک اسفنجی آشنا می شویم…

مواد مورد نیاز چیز کیک

مواد لازم:

  • کیک اسفنجی ۱ عدد
  • شکر ۱۲۵ گرم
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
  • پودر گردو ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه ۲۰۰ گرم

درباره چیز کیک با پایه اسفنجی

قبل از آموزش باید بگوییم که این کیک جزء شیرینی های نیمه سخت می باشد

چرا که آماده سازی مواد اولیه آن تقریبا ۲۰۰ دقیقه از زمان شمارا خواهد گرفت.

البته جای نگرانی زیادی نیست چرا که بعد از آماده سازی مواد آن تنها با صرف ۱ ساعت میتوانید این کیک را آماده سرو نمایید.

این کیک ۱۰ نفره حدودا ۷۰۰ گرم مواد اولیه دارد و ۳ قاشق غذاخوری پودر گردو نیز می بایست به آن اضافه کنید.

پودر گردو همچنین باعث بالا رفتن ارزش غذایی این کیک می شود.

مراحل پخت چیز کیک اسفنجی

برای تهیه چیز کیک با پایه کیک اسفنجی ابتدا کیک اسفنجی را طبق دستور ارایه شده در گام های بالا درست کنید و بگذارید کاملا سرد شود

پنیر ماسکارپونه را با خامه و شکر بزنید . پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید .

یعنی سه قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید روی کتری در حال جوش تا حل شود

و مایع زلالی به دست بیاید . سپس محلول زلاتین را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و مخلوط کنید

داخل کیک اسفنجی را با دقت خالی کنید . ابتدا دایره ای به قطر ۱۵ برش بزنید

و آهسته و با قاشق داخل کیک را خالی کنید و سپس مخلوط پنیر را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد .

برای تزیین روی کیک می توانید از مواد داخل کیک که خالی کردید به صورت پودر در آورده و با گردو مخلوط کنید و روی کیک بریزید .

می توانید به جای پودر ژلاتین از یک بسته پودر ژله هم استفاده کنید . در این صورت چیز کیک شما طعم ژله را می گیرد.

چیز کیک با پایه کیک اسفنجی شما حاضر است .

-نوش جان-

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (1 امتیاز, میانگین: 3٫00 از 5)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *