مواد لازم
- شاه توت 600 گرم.
- شکر 160 گرم.
- تخم مرغ 6 عدد
- وانیل یک چهارم قاشق چای خوری.
- خامه فرم گرفته 300 گرم.
- سس شاه توت و خلال پسته به مقدار لازم برای تزئین.
طرز تهیه
- ابتدا ظرفی را به مدت یک ساعت از قبل داخل فریزر قرار می دهیم.
- شاه توت را با 600 گرم از شکر مخلوط و پوره می کنیم.
- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کرده ، زرده ها را با مابقی شکر و وانیل با همزن برقی می زنیم تا غلیظ و کشدار بشه.
- سپس سفیده ها رو در ظرفی جداگانه با همزن می زنیم تا صدفی بشه و فرم بگیره.
- مخلوط شکر و زرده را به خامه فرم گرفته اضافه و با لیسک هم می زنیم.
- سپس سفیده های فرم گرفته رو اضافه کرده و در نهایت شاه توت پوره شده رو اضافه می کنیم.
- این مواد رو مخلوط کرده و بمدت 24 ساعت در فریزر نگه می داریم .
- آخر سر روی آن را با سس شاه توت و خلال پسته تزئین می کنیم.
- آماده سرو می باشد.
نوش جان
افزودن دیدگاه