بستنی شاه توت

مواد لازم

  • شاه توت 600 گرم.
  • شکر 160 گرم.
  • تخم مرغ 6 عدد
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری.
  • خامه فرم گرفته 300 گرم.
  • سس شاه توت و خلال پسته به مقدار لازم برای تزئین.

طرز تهیه

  1. ابتدا ظرفی را به مدت یک ساعت از قبل داخل فریزر قرار می دهیم.
  2. شاه توت را با 600 گرم از شکر مخلوط و پوره می کنیم.
  3. زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را از هم جدا کرده ، زرده ها را با مابقی شکر و وانیل با همزن برقی می زنیم تا غلیظ و کشدار بشه.
  4. سپس سفیده ها رو در ظرفی جداگانه با همزن می زنیم تا صدفی بشه و فرم بگیره.
  5. مخلوط شکر و زرده را به خامه فرم گرفته اضافه و با لیسک هم می زنیم.
  6. سپس سفیده های فرم گرفته رو اضافه کرده و در نهایت شاه توت پوره شده رو اضافه می کنیم.
  7. این مواد رو مخلوط کرده و بمدت 24 ساعت در فریزر نگه می داریم .
  8. آخر سر روی آن را با سس شاه توت و خلال پسته تزئین می کنیم.
  9. آماده سرو می باشد.

نوش جان

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *