مواد تشکیل دهنده:
قهوه زده شده پایه:
- قهوه فوری
- قند
- آب گرم
- شیر (یا جایگزین شیر گیاهی)
قهوه خامه ای فوق العاده:
- قهوه فوری
- قند
- کرم رنگ
- شیر گرم
روش 1: قهوه زده شده پایه
1 – قهوه فوری ، شکر و آب گرم را به یک کاسه اضافه کنید.
- اگر قهوه شیرین تری می خواهید ، حداکثر 2 قاشق غذاخوری (24 گرم) شکر استفاده کنید.
- اطمینان حاصل کنید که آب شما گرم است ، گرم نیست.
آب گرم کرم نرم تری ایجاد می کند که به خوبی با شیر شما ترکیب می شود.
2 – با یک همزن قهوه را بزنید تا خامه ای شود.
- اگر نمی خواهید قهوه را با دست شلاق بزنید ، می توانید از همزن دستی برای انجام سریعتر آن استفاده کنید.
3 – یخ را به یک لیوان اضافه کنید و نیمی از لیوان را با شیر پر کنید.
- اگر یک نوشیدنی گرم می خواهید ، به جای سرد از شیر گرم استفاده کنید.
- اگر ترجیح می دهید ، استفاده از شیر گیاهی مورد علاقه خود در قهوه زده شده اشکالی ندارد.
به عنوان مثال ، شیر بادام و جو دو سر به خوبی جواب می دهد. - اگر از شیر زیادی استفاده می کنید ممکن است بخواهید از خامه قهوه اضافی استفاده کنید.
دستورالعمل را به دلخواه خود تنظیم کنید.
4 – خامه قهوه را روی لیوان شیر خود با قاشق بریزید.
- برای یک گزینه آسان ، نیمی از لیوان خود را با شیر و نیمی از آن را با خامه قهوه پر کنید.
- اگر قهوه قویتر را ترجیح می دهید ، بیشتر از شیر خامه قهوه اضافه کنید.
- اگر قهوه ضعیف تری می خواهید ، شیر بیشتری نسبت به خامه قهوه اضافه کنید.
5 – قهوه را در شیر خود هم بزنید تا ترکیب شود.
- فراموش نکنید که قهوه زده شده خود را در تیک تاک به اشتراک بگذارید!
روش 2: قهوه خامه ای فوق العاده
1 – یک قاشق قهوه فوری برداشته و در لیوان اضافه کنید.
2 – شکر را برای طعم دهی اضافه کنید.
3 – مقداری خامه اضافه کنید.
4 – ترکیب را به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید.
5 – کمتر از یک قاشق غذا خوری خامه بیشتر اضافه کنید.
6 – آن را به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید.
7 – شیر گرم را اضافه کنید.
8 – قهوه ی خامه ای خود را بنوشید.
افزودن دیدگاه