نوشیدن یک قهوه خوشمزه راهی عالی برای شروع روز یا معالجه خود است.
خامه کرمی زده شده (همچنین به عنوان خامه دالگونا شناخته می شود.) بهترین راه برای گرفتن صدای قهوه است!
از آنجا که ساخت آن آسان و بسیار خوشمزه است ، چرا خودتان امتحان نمی کنید؟

مواد تشکیل دهنده:

قهوه زده شده پایه:

  • قهوه فوری
  • قند
  • آب گرم
  • شیر (یا جایگزین شیر گیاهی)

قهوه خامه ای فوق العاده:

  • قهوه فوری
  • قند
  • کرم رنگ
  • شیر گرم

روش 1: قهوه زده شده پایه

قهوه

1 – قهوه فوری ، شکر و آب گرم را به یک کاسه اضافه کنید.

همانطور که احتمالاً در تیک تاک دیده اید ، قهوه خامه ای دستور العمل ساده ای دارد.
کاسه ای را انتخاب کنید که فقط به اندازه کافی بزرگ باشد و مواد شما را به هم بزند ، و ایجاد کف را آسان تر می کند.
با استفاده از قاشق های اندازه گیری 2 قاشق غذاخوری (12 گرم) قهوه فوری دانه ریز ،
5 قاشق غذاخوری (6 گرم قند) و 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) آب گرم به ظرف اضافه کنید.
  • اگر قهوه شیرین تری می خواهید ، حداکثر 2 قاشق غذاخوری (24 گرم) شکر استفاده کنید.
  • اطمینان حاصل کنید که آب شما گرم است ، گرم نیست.
    آب گرم کرم نرم تری ایجاد می کند که به خوبی با شیر شما ترکیب می شود.

قهوه

2 – با یک همزن قهوه را بزنید تا خامه ای شود.

مخلوط قهوه شما باید در همان دقیقه اول مخلوط شدن کفدار شود.
مخلوط را تا زمانی که کف و بعد کرمی شود ادامه دهید.
وقتی آماده است تا در شیر مخلوط شود باید مانند موس باشد.
  • اگر نمی خواهید قهوه را با دست شلاق بزنید ، می توانید از همزن دستی برای انجام سریعتر آن استفاده کنید.

قهوه

3 – یخ را به یک لیوان اضافه کنید و نیمی از لیوان را با شیر پر کنید.

در کف لیوان خود چند قطعه یخ قرار دهید.
سپس ، شیر خود را روی یخ ها بریزید.
بسته به اندازه لیوان و موارد دلخواه ، حدود 4 تا 8 اونس (120 تا 240 میلی لیتر) شیر استفاده کنید.
  • اگر یک نوشیدنی گرم می خواهید ، به جای سرد از شیر گرم استفاده کنید.
  • اگر ترجیح می دهید ، استفاده از شیر گیاهی مورد علاقه خود در قهوه زده شده اشکالی ندارد.
    به عنوان مثال ، شیر بادام و جو دو سر به خوبی جواب می دهد.
  • اگر از شیر زیادی استفاده می کنید ممکن است بخواهید از خامه قهوه اضافی استفاده کنید.
    دستورالعمل را به دلخواه خود تنظیم کنید.

قهوه

4 – خامه قهوه را روی لیوان شیر خود با قاشق بریزید.

یک قاشق قهوه زده شده را بیرون بیاورید و آن را درون لیوان خود قرار دهید.
به اندازه دلخواه قهوه به شیر اضافه کنید.
  • برای یک گزینه آسان ، نیمی از لیوان خود را با شیر و نیمی از آن را با خامه قهوه پر کنید.
  • اگر قهوه قویتر را ترجیح می دهید ، بیشتر از شیر خامه قهوه اضافه کنید.
  • اگر قهوه ضعیف تری می خواهید ، شیر بیشتری نسبت به خامه قهوه اضافه کنید.

قهوه

5 – قهوه را در شیر خود هم بزنید تا ترکیب شود.

با قاشق خود خامه قهوه را به آرامی درون شیر هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
قهوه زده شده خود را بچشید تا ببینید آیا آن را دوست دارید یا نه.
اگر دوست دارید نسبت قهوه به شیر خود را تنظیم کنید.
  • فراموش نکنید که قهوه زده شده خود را در تیک تاک به اشتراک بگذارید!

روش 2: قهوه خامه ای فوق العاده

قهوه

1 – یک قاشق قهوه فوری برداشته و در لیوان اضافه کنید.

قهوه

2 – شکر را برای طعم دهی اضافه کنید.

قهوه

3 – مقداری خامه اضافه کنید.

قهوه

4 – ترکیب را به مدت 2 الی 3 دقیقه مخلوط کنید.

قهوه

5 – کمتر از یک قاشق غذا خوری خامه بیشتر اضافه کنید.

قهوه

6 – آن را به مدت 3 دقیقه مخلوط کنید.

قهوه

7 – شیر گرم را اضافه کنید.

قهوه

8 – قهوه ی خامه ای خود را بنوشید.

1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (هیچ امتیازی ثبت نشده است)
Loading...

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *