بهترین روش برای تهیه آب آلوئه ورا در خانه
آب میوه های خانگی دارای تمامی مواد مغذی ضروری می باشند که اغلب در محصولات تجاری یافت می شوند. علاوه بر این، تاریخ انقضای آب میوه های طبعی خانگی بیشتر از آب میوه های تجاری می باشد. در اینجا به طرز تهیه آب آلوئه ورای خانگی می پردازیم:
مواد لازم برای آب آلوئه ورا
- ۱ برگ آلوئه ورا بزرگ
- چاقوی تیز
- قاشق
- کاسه کوچک
- مخلوط کن
- ۳ فنجان آب
طرز تهیه آب آلوئه ورا
- یک برگ بزرگ و سالم را از گیاه خود ببرید.
- همچنین می توانید یک برگ از گیاه تان بکنید اما اگر گیاه شما محکم است، بهتر است برگ را ببرید.
- با استفاده از یک چاقوی تیز، پوست سبز و خاردار گیاه را جدا کنید.
- در این مرحله با لاتکس برگ نیز مواجه می شوید (یک لایه ی زرد که مستقیما در زیر برگ سبز قرار دارد).
- با استفاده از چاقو، لاتکس برگ را بیرون بریزید .
- و با استفاده از یک قاشق کوچک، ژل بی رنگ آن را خارج کنید.
- از نوک چاقو نیز می توانید استفاده کنید.
- ژل را در داخل کاسه کوچک بریزید.
- در مرحله بعد، ژل را چک کنید تا هیچ اثری از لاتکس زرد رنگ روی آن نباشد،
- حذف لاتکس بسیار مهم است زیرا برای سلامتی مضر هستند.
- ژل آلوئه ورا را به داخل مخلوط کن بریزید.
- آب را به آن اضافه کنید و آن را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه با دور کم هم بزنید.
- آب میوه خودتان را در یک لیوان بریزید.
- شما می توانید یک تکه لیمو یا زنجبیل برای طعم بهتر به آن اضافه کنید
- آب میوه خوشمزه شما آماده است.
- اگر مایل هستید، می توانید این آب میوه را با آب میوه های دیگر رقیق کنید تا خوشمزه تر شود.
- همچنین می توانید این آب میوه را بدون هیچ افزودنی ای میل کنید، اما این آب میوه به تنهایی ملین است.
افزودن دیدگاه