آموزش نحوه تهیه پنکیک

پن کیک یکی از صبحانه های خوشمزه و اشتها آوری است که می توانید در فهرست غذایی خود جای دهید. پنکیک را می توانید با مواد زیادی مثل شیره ، کره ،عسل ، حلوا ارده ، شکلات صبحونه ، انواع مربا و … میل نمایید. در این آموزش کامل ترین دستور پخت پنکیک را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در ایندستور آشپزی می توانید ۸ عدد پنکیک تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه پنکیک در ادامه با هم دوره همراه باشید.

چگونه پنکیک درست کنیم

مواد لازم برای تهیه پنکیک ساده و خوشمزه

آرد سفید 1 پیمانه
تخم مرغ 1عدد
شیر 1 پیمانه
کره 50 گرم
بکینک پودر 1و نیم قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق غذاخوری
نمک 1چهارم قاشق چایخوری
روغن مایع به میزان کافی

 

دستور پخت و طرز تهیه پنکیک ساده و خوشمزه

ابتدا یک کاسه بزرگ و جا دار انتخاب می کنیم و آرد را به همراه نمک ، شکر و بکینگ پودر درون کاسه می ریزیم. مواد را خوب زیر و رو می کنیم تا کاملا با هم مخلوط شوند. کره را در دمای محیط قرار می دهیم تا کاملا ذوب شود.

در مرحله بعد در یک ظرف دیگر تخم مرغ را می شکنیم و با چنگال می زنیم تا بافتش از هم جدا شود. پس از اینکار شیر را به همراه کره ذوب شده به تخم مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را با همزن می زنیم تا یکدست شوند.

در این مرحله مخلوط شیر ، تخم مرغ و کره را به کاسه آرد سفید اضافه می کنیم. در این مرحله باید مواد را در حدی مخلوط کنیم که یکدست شوند و نیاز به همزن زدن خیلی زیاد نیست ، زیرا مخلوط کردن بیش از حد مواد باعث می شود پن کیک ها در پایان کار سفت شوند.

در مرحله بعدی باید پن کیک ها را سرخ کنیم. برای این منظور اگر تابه کوچک مخصوص پن کیک دارید از آن استفاده کنید و اگر تابه مخصوص در دسترس نیست از تابه بزرگ استفاده کنید. تابه را روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

سپس پن کیک را بر می گردانیم تا سمت دیگرش نیز طلایی رنگ شود. به همین ترتیب تمام پن کیک ها را آماده می کنیم. بهتر است پن کیک ها را سریعا سرو کنید تا سرد نشوند. در پایان روی پن کیک ها را با مواد دلخواه ( مربا ، شیره ، عسل و … ) تزیین و نوش جان می کنیم.

نکات تهیه پن کیک

پن کیک های یک اندازه

برای اینکه پن کیک های شما همه یک اندازه و یک شکل باشند می توانید از تابه های کوچک مخصوص پن کیک استفاده کنید. با استفاده از این تابه ها پن کیک های شما کاملا دایره شکل و یک اندازه می شوند و ظاهر زیباتری خواهند داشت.

پنکیک

نکته ها در پختن پنکیک:

  • برای طعم بهتر می توانید مقداری اسانس وانیل به ترکیب اضافه کنید.
  • با آبلیمو و فلفل هم میتوانید پنکیک را به روش سنتی میل کنید.
  • روی پنکیک ها در هنگام پخت، فشار وارد نکنید. اینکار باعث میشود پف پنکیک از بین برود.
  • پنکیک ها را بلافاصله بعد از خارج کردن از ماهی تابه روی هم قرار ندهید. بخار گرمای آنها باعث میشود که پنکیک ها خیس شوند و شل به نظر بیایند.
1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز (7 امتیاز, میانگین: 3٫57 از 5)
Loading...

2 comments

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *